NL100FR SQZ ellen 4bet/fold hülyeség?
SQZ-elő ellen: 21/18/6/6 (vpip,pfr,3bet,sqz) a callolo playák gyengusz kicsit CSébbek.
UTG ($99)
UTG+1 ($94.53)
Hero (UTG+2) ($155.40)
MP1 ($233.19)
MP2 ($122.98)
MP3 ($62.10)
CO ($100)
BTN ($135.53)
SB ($120.61)
BB ($182.39)
Pre-Flop: ($1.50, 10 players) Hero is UTG+2 :qh: :qd:
2 folds, Hero raises to $3.50, 1 fold, MP2 calls $3.50, MP3 calls $3.50, CO raises to $13, 3 folds, Hero raises to $32, MP2 folds, MP3 folds, CO goes all-in $100, Hero folds
én 6 maxot nyomok de szerintem az. Ne 4 betelj ilyen erős lappal ha 5 betre dobsz. (szerintem)
sokszor láttam már olyat, hogy jobb regek így próbáltak plussz FE-t kiharcolni AK szerű lapokkal, hogy hátha bedobatnak QQ-JJ-t, de egyszerűbb regeknél ez szinte mindig AA szvsz. Gondolom alapesetben az 5bet allin megadása volt a célod, csak bekavart ez az 5bet méret, én nem dobnám neki.
Ismerem az érzést, nem akarsz 4handed QQ val nagy kasszában játszani, de ha callolod a 5bet pusht, a legtöbb esetben maximum flip leszel, és nem szeretnéd kiszolgáltatni magad a varianciának. Kitaláltam nagyjából? :)
Ezzel együtt a 4bet/fold nagyon rossz imo, mert ha beütöd a stove-ba, QQ+, AK range ellen kicsivel több, mint 40%-od van, a pot odds pedig 32,8%.
Btw én sem szívesen 4bet-callolok itt, pont az előbbiek miatt, foldolni meg ugye nagy luxus lenne, tehát részemről marad a call és megpróbálok a nekem tetsző boardokon tönkremenni.
Ismerem az érzést, nem akarsz 4handed QQ val nagy kasszában játszani, de ha callolod a 5bet pusht, a legtöbb esetben maximum flip leszel, és nem szeretnéd kiszolgáltatni magad a varianciának. Kitaláltam nagyjából? :)
4bet meret eleg szornyu szvsz, amugy meg Co ellen mar komittaltad magad ilyen merettel.
4bet meret eleg szornyu szvsz, amugy meg Co ellen mar komittaltad magad ilyen merettel.
És mi lenne a jó méret szerinted?
Valahogy így alakult ki ez, hogy bizonyos(!) playák ellen bizonyos(!) szitukban 4bet/foldolok QQ-val. De látom ezen változtatni kéne.
Mindenképp szar helyzetben vagy, de ekkora 4bet és utána fold kb a legnagyobb butaság. Ehhez a QQ túl erős lap.
Én ilyen agro arc ellen vagy betenném preflop, vagy call és kedvező flopon c/r all-in.