yodalino
2012. nov. 22. 3:41

NL50 6max turn kérdés

MP: $40.60
Hero (CO): $49.25
BTN: $85.47 22/18, raise cbet: 7, turn AFq:27, wtsd:29 wwsf: 43 6k hand
SB: $69.05
BB: $50.00
UTG: $28.16

Pre Flop: ($0.75) Hero is CO with QImage AImage
1 fold, MP calls $0.50, Hero raises to $2, BTN calls $2, 2 folds, MP calls $1.50

Flop: ($6.75) QImage 6Image JImage (3 players)
MP checks, Hero bets $5, BTN calls $5, MP folds

Turn: ($16.75) 4Image (2 players)
Hero bets $12, BTN raises to $25, Hero ???

nincs köztünk különösebb dinamika, pár napja játszom csak ujra a siteon.
mi lehet ami flopon nem raisel itt meg igen? hogyan játszanátok a helyemben?

BelaKecske
Válasz yodalino kommentjére
2012. nov. 22. 9:50

mi lehet ami flopon nem raisel itt meg igen? hogyan játszanátok a helyemben?

pre 3betjével mi a helyzet, QQ, JJ 3beteli szerinted az izódat itt?

Floppon nem nagyon fog húzókat raiselni. Ezeket raiselheti itt. Szettel láttad esetleg játszani már?

Mit gondol ő rólad, turn mennyiszer folytatsz Qx-et, húzót, lesz e nálad itt semmi?
Mit gondolhat arról, hogy milyen range-el mész tönkre?

Én egyébként úgy vagyok, h annak ellenére h a jobbakat flop raise-el játsza gondolom, ha nincs erős okom arra, hogy tönkremenjek ellene, akkor dobnék, határeset döntés, nem ezekkel a szitukkal fogsz pénzt keresni.

kacorkiraly
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. nov. 22. 10:08

Nem tudom h a fish jelenléte befolyásol e valamit, mert nagyon húzós a board és nem szívesen adnék szabad lapot turn-re ezért minden velue lappal emelnék flopon. Ő lehet úgy gondolkozik, h bent akarja tartani a fish-t flopon.

Drawal játszhat így sztem, de a legtöbb kombináció ami lehet nála az munster draw, talán 89s 78s.

munster drawal mint AJs A10s K10s én sztem bepakolnám flopon.

lehet nála éppenséggel QQ is de csak 1 kombináció van belőle. JJ 66.

JQ sztem 100% h emelne flopon.

összességbe fogalmam sincs h mi van nála. dobásra szavazok

want2push
2012. nov. 22. 10:11

Nem tűnik idiótának, mi erőt mutatunk, hogy flopon és turnön is belehívunk két ellenfélbe broadway boardon. Tehát jó eséllyel lehet lapja, így nem tartom rossznak a dobást.

-Chris-
2012. nov. 22. 10:12

Olyan kevésnek tűnik a reraise.. épphogy több, mint min.r. Ez lehet akár FD is, csak azt nem értem, hogy ha látja, hogy 2 emberbe (igaz 1 csekk után) beteltél, majd turnon is hívod.. Inkább erősebb lap ez.. talán set, amivel nem akart elijeszteni flopon.. Amúgy nem hinném, hogy a turn visszaemelésre - 22/18-tól- TPTK elég lesz.
Dobnám.

Tir-X
2012. nov. 22. 10:42

Mindenképpen dobnék.

Nem tartom logikusnak, hogy itt FD-val raiselne, ahogy írjátok páran. Tipikusan ha ezekkel callolt a flopon, nem fogja itt raiselni, ahol már ilyen sokba kerül neki, egyszerűen pszichológia miatt nem jellemző a játékosokra ez, mivel itt már többe kerül a raise, viszont nincs kész lapja.

Fish miatt simán lehet a pre flat rangeben QQ-JJ is. Valóban a standard játék ezekkel a flop raise volna, de úgy gondolom a flat is lehet jó, ha úgy gondolja, sokszor marad bent a fish. Így bizonyos turnökön lehet hogy dobnia kell, de ezt szerintem van hogy kiegyensúlyozhatja az, hogy bent tartjuk a fisht. Nem kell mindig a standard játékot játszani, hogy setem van, raiselek mert DH a flop :)

Tehát erős a range, főleg mivel a mi perceived rangeünk is erős a flop 3way cbet, és turn folytatás miatt.

-Chris-
2012. nov. 22. 11:17

Mi lehet az oka a visszaemelés mértékének?

kacorkiraly
Válasz -Chris- kommentjére
2012. nov. 22. 12:50

jobban átgondolva megadnám, mert emelhet értékért AQ QK val draw ellen, amivel már river nem fog értéket látni ezért checkel. áhh de nem jó mert 17 marad előttünk. marad a dobás

JJ 66 talán van értelme bent tartani a fish-t. de ha QQval tartjuk bent akkor csak drawal fog megadni ami nem cél.

akármi is volt nála sztem nem sok értelme volt annak amit csinált.

yodalino
Válasz Tir-X kommentjére
2012. nov. 22. 13:07

igen a 3b statot kihagytam: 4,7% > simán cc-ozhat pre JJ vagy QQ itt

Tir-X véleményével nagyon tudok azonosulni, a megoldás kulcsa sztem az utolsó mondat

Tehát erős a range, főleg mivel a mi perceived rangeünk is erős a flop 3way cbet, és turn folytatás miatt.

Már a flop cbet is baromi erős tőlem ezen a flopon egy fishel a kasszában , utólag visszanézve nehezen tudom elképzelni hogy draw-al ezt játszaná.
Plusz a sizing is elég ilyesztő. Sajnos nem derül ki mi volt nála, mert messzire hajitottam az AQm:)

yodalino
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. nov. 22. 13:09

Szettel láttad esetleg játszani már?

Mit gondol ő rólad, turn mennyiszer folytatsz Qx-et, húzót, lesz e nálad itt semmi?
Mit gondolhat arról, hogy milyen range-el mész tönkre?

mineolt 6k hand ez, közös kb 2-300 lehet, nem tudom mit gondolhat de nemhiszem h túl lesz levelingelve még:)

Élő ügyfélszolgálat