NL50 6max turn kérdés
MP: $40.60
Hero (CO): $49.25
BTN: $85.47 22/18, raise cbet: 7, turn AFq:27, wtsd:29 wwsf: 43 6k hand
SB: $69.05
BB: $50.00
UTG: $28.16
Pre Flop: ($0.75) Hero is CO with Q A
1 fold, MP calls $0.50, Hero raises to $2, BTN calls $2, 2 folds, MP calls $1.50
Flop: ($6.75) Q 6 J (3 players)
MP checks, Hero bets $5, BTN calls $5, MP folds
Turn: ($16.75) 4 (2 players)
Hero bets $12, BTN raises to $25, Hero ???
nincs köztünk különösebb dinamika, pár napja játszom csak ujra a siteon.
mi lehet ami flopon nem raisel itt meg igen? hogyan játszanátok a helyemben?
mi lehet ami flopon nem raisel itt meg igen? hogyan játszanátok a helyemben?
Nem tudom h a fish jelenléte befolyásol e valamit, mert nagyon húzós a board és nem szívesen adnék szabad lapot turn-re ezért minden velue lappal emelnék flopon. Ő lehet úgy gondolkozik, h bent akarja tartani a fish-t flopon.
Drawal játszhat így sztem, de a legtöbb kombináció ami lehet nála az munster draw, talán 89s 78s.
munster drawal mint AJs A10s K10s én sztem bepakolnám flopon.
lehet nála éppenséggel QQ is de csak 1 kombináció van belőle. JJ 66.
JQ sztem 100% h emelne flopon.
összességbe fogalmam sincs h mi van nála. dobásra szavazok
Nem tűnik idiótának, mi erőt mutatunk, hogy flopon és turnön is belehívunk két ellenfélbe broadway boardon. Tehát jó eséllyel lehet lapja, így nem tartom rossznak a dobást.
Olyan kevésnek tűnik a reraise.. épphogy több, mint min.r. Ez lehet akár FD is, csak azt nem értem, hogy ha látja, hogy 2 emberbe (igaz 1 csekk után) beteltél, majd turnon is hívod.. Inkább erősebb lap ez.. talán set, amivel nem akart elijeszteni flopon.. Amúgy nem hinném, hogy a turn visszaemelésre - 22/18-tól- TPTK elég lesz.
Dobnám.
Mindenképpen dobnék.
Nem tartom logikusnak, hogy itt FD-val raiselne, ahogy írjátok páran. Tipikusan ha ezekkel callolt a flopon, nem fogja itt raiselni, ahol már ilyen sokba kerül neki, egyszerűen pszichológia miatt nem jellemző a játékosokra ez, mivel itt már többe kerül a raise, viszont nincs kész lapja.
Fish miatt simán lehet a pre flat rangeben QQ-JJ is. Valóban a standard játék ezekkel a flop raise volna, de úgy gondolom a flat is lehet jó, ha úgy gondolja, sokszor marad bent a fish. Így bizonyos turnökön lehet hogy dobnia kell, de ezt szerintem van hogy kiegyensúlyozhatja az, hogy bent tartjuk a fisht. Nem kell mindig a standard játékot játszani, hogy setem van, raiselek mert DH a flop :)
Tehát erős a range, főleg mivel a mi perceived rangeünk is erős a flop 3way cbet, és turn folytatás miatt.
Mi lehet az oka a visszaemelés mértékének?
jobban átgondolva megadnám, mert emelhet értékért AQ QK val draw ellen, amivel már river nem fog értéket látni ezért checkel. áhh de nem jó mert 17 marad előttünk. marad a dobás
JJ 66 talán van értelme bent tartani a fish-t. de ha QQval tartjuk bent akkor csak drawal fog megadni ami nem cél.
akármi is volt nála sztem nem sok értelme volt annak amit csinált.
igen a 3b statot kihagytam: 4,7% > simán cc-ozhat pre JJ vagy QQ itt
Tir-X véleményével nagyon tudok azonosulni, a megoldás kulcsa sztem az utolsó mondat
Tehát erős a range, főleg mivel a mi perceived rangeünk is erős a flop 3way cbet, és turn folytatás miatt.
Szettel láttad esetleg játszani már?
Mit gondol ő rólad, turn mennyiszer folytatsz Qx-et, húzót, lesz e nálad itt semmi?
Mit gondolhat arról, hogy milyen range-el mész tönkre?