jobban átgondolva megadnám, mert emelhet értékért AQ QK val draw ellen, amivel már river nem fog értéket látni ezért checkel. áhh de nem jó mert 17 marad előttünk. marad a dobás
JJ 66 talán van értelme bent tartani a fish-t. de ha QQval tartjuk bent akkor csak drawal fog megadni ami nem cél.
check raise jó lehet mert belelevelingeli magát a call-ba QK-val pl és mi játszhatjuk ezt erősebb drawal is.
abba nem vagyok biztos h elégszer fog betelni drawal ha checkelünk, mert ami ellen ellen elviszi a potot turn az ellen valószínűleg elviszi turn check és river betel is. Bár ez kicsit versenypokeres move.
Azt én sem értem, hogy floppon miért nem emelt, ha törnön értékért teszi, talán tényleg a hal miatt.
Ha törnön megadsz, riveren már olyan kevés marad nálad, hogy tuti bekerül. A kis emelésnek szerintem az a magyarázata, hogy egy törn all in egyből túl erősnek tűnne, + riverre nem akar más választást hagyni neked, csak hogy betedd.
Törnön tehát dobnék.
Sziasztok, én sokszor játszanék így egy A10 kárót, szerintem ez sokkal pluszosabb, mintha már floppon visszaemelek, főleg, ha az ellenfelem sokat barellezik. Tök jó dobási részesedésem van, és a nutszok ellen is flippelek. Ettől még sztem se jó a megadás, attól, hogy beteszünk a kezébe néhány MonsterDrawt, a részesedésed nem lesz sokkal jobb.
Azt én sem értem, hogy floppon miért nem emelt, ha törnön értékért teszi, talán tényleg a hal miatt.
Ha törnön megadsz, riveren már olyan kevés marad nálad, hogy tuti bekerül. A kis emelésnek szerintem az a magyarázata, hogy egy törn all in egyből túl erősnek tűnne, + riverre nem akar más választást hagyni neked, csak hogy betedd.
Törnön tehát dobnék.