yodalino
Válasz kacorkiraly kommentjére
2012. nov. 22. 13:19

jobban átgondolva megadnám, mert emelhet értékért AQ QK val draw ellen, amivel már river nem fog értéket látni ezért checkel. áhh de nem jó mert 17 marad előttünk. marad a dobás

JJ 66 talán van értelme bent tartani a fish-t. de ha QQval tartjuk bent akkor csak drawal fog megadni ami nem cél.

Érdekes ötlet HU kasszában, de itt sztem túl thin lenne (meg a statjai sem erősítik ezt).
Egyébként felvetődött bennem, hogy mi lenne a legjobb játék HU potban, legyen co vs btn.
Ezen a totál blanken mi lenne a legjobb line szerintetek? Amíg az előző esetben szerintem hiba volna részemről a turn check (a drawkat inkább mögé kéne csekkelnie, 3way flopcbet után jóval kevesebb ch/f-ot fog kapni turnon, IMO), HU már inkább jónak tűnik egy c/c de inkább CR, egy sokat floatoló ellen

kacorkiraly
Válasz yodalino kommentjére
2012. nov. 22. 13:44

check raise jó lehet mert belelevelingeli magát a call-ba QK-val pl és mi játszhatjuk ezt erősebb drawal is.

abba nem vagyok biztos h elégszer fog betelni drawal ha checkelünk, mert ami ellen ellen elviszi a potot turn az ellen valószínűleg elviszi turn check és river betel is. Bár ez kicsit versenypokeres move.

thomyca
2012. nov. 25. 15:27

Azt én sem értem, hogy floppon miért nem emelt, ha törnön értékért teszi, talán tényleg a hal miatt.

Ha törnön megadsz, riveren már olyan kevés marad nálad, hogy tuti bekerül. A kis emelésnek szerintem az a magyarázata, hogy egy törn all in egyből túl erősnek tűnne, + riverre nem akar más választást hagyni neked, csak hogy betedd.

Törnön tehát dobnék.

eiboy
2012. nov. 25. 23:18

Sziasztok, én sokszor játszanék így egy A10 kárót, szerintem ez sokkal pluszosabb, mintha már floppon visszaemelek, főleg, ha az ellenfelem sokat barellezik. Tök jó dobási részesedésem van, és a nutszok ellen is flippelek. Ettől még sztem se jó a megadás, attól, hogy beteszünk a kezébe néhány MonsterDrawt, a részesedésed nem lesz sokkal jobb.

eiboy
Válasz thomyca kommentjére
2012. nov. 25. 23:26

Azt én sem értem, hogy floppon miért nem emelt, ha törnön értékért teszi, talán tényleg a hal miatt.

Ha törnön megadsz, riveren már olyan kevés marad nálad, hogy tuti bekerül. A kis emelésnek szerintem az a magyarázata, hogy egy törn all in egyből túl erősnek tűnne, + riverre nem akar más választást hagyni neked, csak hogy betedd.

Törnön tehát dobnék.

teljesen mindegy, hogy mekkorát hív, oop nem igazán opció a megadás. Egyébként, ahogy a fórumból is látszik itt a kisebb hívás kelti a nagyobb erő látszatát, olvasd el feljebb mindenki milyen erős renget tesz a kezébe. Míg egy pusshal tele lenne a keze húzókkal, és inkább hajlanánk egy megadásra.

Élő ügyfélszolgálat