Nl50 AK OOP
mi a helyes lépés?
ellenfél 193 hand alpján:
29/13/1.8
3bet: 1.5
Seat 5 is the button
Seat 1: ThxLittleFish ( $52.70 USD )
Seat 3: scoobywolf ( $49.20 USD )
Seat 5: Bangmmusaa ( $58.55 USD )
Seat 6: Brixtofte ( $48.75 USD )
Seat 8: TTR7012407 ( $48.95 USD )
Seat 10: KillerKady ( $50.75 USD )
Brixtofte posts small blind [$0.25 USD].
TTR7012407 posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to ThxLittleFish [ :Ad: :Ks: ]
KillerKady folds
ThxLittleFish raises [$2.00 USD]
scoobywolf calls [$2.00 USD]
Bangmmusaa folds
Brixtofte calls [$1.75 USD]
TTR7012407 folds
** Dealing Flop ** [ :7s:, :Jh:, :Kc: ]
Brixtofte checks
ThxLittleFish bets [$4.00 USD]
scoobywolf calls [$4.00 USD]
Brixtofte folds
** Dealing Turn ** [ :4s: ]
ThxLittleFish bets [$9.00 USD]
scoobywolf raises [$19.00 USD]
ThxLittleFish ?!?!
hát ez vagy eldobod, vagy pusholod. felesleges most még 10 dolcsit megadni, hogy utana meg bedobd. Én kb. pusholnám, de lehet kifizetek egy setet, vagy egy KJ-t. de fizettem már így ki AA-t is :D :D
de hát én AK-val ugyse nyerek :)
hm sztem kj-val nem szokás preflop réjzt megadni (vagy igen?)
másrlszt ez a full tipikus setmegjátszás, preflop call, flop call, turn minréjz vagy kicsit több.
mondjk a push az itt talán kicsit erős lenne, bár ha elkötelezzük magunkat a pot mellett, akkor valszeg ugyis bekerül az összes zseton.
a baj ott vna az egésszel hogy nagyon jó potoddsot ad az ellen, viszont egy set ellen már ráb@sztunk mindenhogyan. mindezek tetejébe még oop vagyunk, ugyhogy szvsz el lehet dobni. leszámítva azt az esetet, ha esetleg nagyon sokat cbeteltünk korábban és ez szemet szúrhatott az ellennek, ez esetben viszont nemtom, de ha már megvan az az infónk hogy ez így volt és valszeg fel is tűnt az ellennek, akkor valszeg egyéb readek is vannak róla :D
hm sztem kj-val nem szokás preflop réjzt megadni (vagy igen?)
KJ szerintem benn van a range-ben, elég fishy az ellenfél.
Én itt csak megadnék szerintem.
Most kezdtem újra olvasni Harrington Cash Game könyvét. Na ő erre tipikusan azt mondaná: Top pár top kicker= kis hand --> Kis Hand --> Kis pot --> Check/call turn
Függetlenül attól, hogy szerintem Harrington a könyvében túl passzív játékot oktat, én ezeket mostanában így szoktam megjátszani (mármint c/c turn). Ennek az az oka, hogy a legtöbb játékossal a rosszabb lapokat eldobatom (mivel ad meg egy turn betet is, amit mi megverünk: KQ???, a jobb lapok ellen meg feleslegesen növeljük a potot. Más tekintetben pedig a rosszabb lapoknak (kisebb párok, melyekkel floatolhatott, gyengébb top pár) összesen csak három outot adunk, ami vállalható, így tehát ez tulajdonképpen ezen a draw-mentes boardon WAWB (Way Ahead Way Behind) szituációnak tekinthető.
Amennyiben a turn-t elpasszolja ő is, akkor riveren mehet a value bet.
Mi a véleményetek a leírtakról?
Hát el nem dobnám, calloznám és a riveren c/c.
Most kezdtem újra olvasni Harrington Cash Game könyvét. Na ő erre tipikusan azt mondaná: Top pár top kicker= kis hand --> Kis Hand --> Kis pot --> Check/call turn
Függetlenül attól, hogy szerintem Harrington a könyvében túl passzív játékot oktat, én ezeket mostanában így szoktam megjátszani (mármint c/c turn). Ennek az az oka, hogy a legtöbb játékossal a rosszabb lapokat eldobatom (mivel ad meg egy turn betet is, amit mi megverünk: KQ???, a jobb lapok ellen meg feleslegesen növeljük a potot. Más tekintetben pedig a rosszabb lapoknak (kisebb párok, melyekkel floatolhatott, gyengébb top pár) összesen csak három outot adunk, ami vállalható, így tehát ez tulajdonképpen ezen a draw-mentes boardon WAWB (Way Ahead Way Behind) szituációnak tekinthető.