reichricchi
Válasz Epiman kommentjére
2012. aug. 8. 9:29

Én meg a c/r/ai vagyok
ha check-el kezdünk több az érték lesz a partiban minha betelünk 8 dodot
legnagyobb érték akkor van számunkra ha flös huzoja van és ai tudunk kerülni ellene a floppon nem hagyjuk neki odszok szerint lejátszani a partit.a flös drawot ugyis betelni fogja és ai tudunk kerülni ellene.Flösdraw ellen a legroszabb játék a 8 dodos bet és komoly kassszát az ellen fogunk játszani sokszor.
ha checkelünk gondolhatja nincs ászunk mert hogy a flöss drawos flopot betelnénk itt ászos kézzel és felbátoríthatjuk a gyenge ászait 8-as és KK közötti párjait egy-(egy) utca callra esetleg blöfföt indukálhatunk.

gorcsy
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. aug. 8. 9:38

A/K pikk lenne chelne v.ki?

Igen, így jobban tetszene a check de itt sem hiba
Igazából, gyakorlatilag semmi sem hiba ezen a flopon check sem rossz, kis bet is jó, de a potnyi push sem nagy butaság, talán kevesebb erőt is sugall mint a kis bet

jak1
2012. aug. 8. 11:22

Visszakerestem, a legutolsó 5k handem alatt (ami azért nem túl sok) 4-szer futottam bele szinte ugyan ilyen szituációban AA-ba. (flop-on ugyan így természetesen A, nehogy menekülni lehessen)

robinmasters
2012. aug. 8. 11:45

Szerintem is check-call, visszacheckre turnon félpot.

Csak kérdés: Megértem a 4betet pre, mert azt mondtad aggro játékosnak tűnik, de nem érdemesebb itt egy 3bettel védeni az AK-nkat már az elején?

mikki86
2012. aug. 8. 12:04

3bet nagyon rossz lenne.

UTG ellen eleve nem érdemes 3betelni AK-val, de így hogy van egy aggresszív 3betelő is utánunk, végképp tökönszúrnánk magunkat vele.

mikki86
2012. aug. 8. 12:06

Egyébként ebben a felállásban konkrétan 0 lenne a 3bet rangem.

Roleks
2012. aug. 8. 12:07

Rossz a bet. Double checkelném ha turn nem pikk. Ha pikk bet 9,85$.

Romsy
2012. aug. 8. 12:08

sima 3bet 172bb deepen utg ellen, leak ha nincs 3bet range.

mikki86
2012. aug. 8. 12:20

És miért jó az, ha közben kizárjuk a magas 3bettel rendelkező CO-t?

Romsy
2012. aug. 8. 12:27

120 hand alatt az nem derül ki, meg akkor sem utg+utg1 ellen fog lightan sqz-elgetni, sok value van deepen utg ellen és flattel csomószor 3-4way potok lesznek, ami szopás.

Élő ügyfélszolgálat