Roleks
Válasz Epiman kommentjére
2012. aug. 8. 12:29

Ja Romsy+1

mikki86
2012. aug. 8. 12:45

UTG mivel callolna itt 3betet?

Romsy
2012. aug. 8. 12:46

két "ingyen szabadulhatsz a börtönből" monopoly kártyával, vagy dominált handdel, pp-vel, jobb sc-kkel (172bb)

Roleks
Válasz mikki86 kommentjére
2012. aug. 8. 13:00

UTG mivel callolna itt 3betet?

dobhat is callolhat sok rosszabbal, ha 4betel callolhatunk 5betelhetünk csupa móka és fun.

1MILLION
2012. aug. 8. 14:20

co 3b %?

1MILLION
Válasz Roleks kommentjére
2012. aug. 8. 14:21

callolhat sok rosszabba

mivel pl?

egyebkent Epiman, azt is jo lenne itt tudni, h vajon CO h lat teged a 120 hand utan

Roleks
Válasz 1MILLION kommentjére
2012. aug. 8. 15:10

mivel pl?

amit Romsy írt pl az találó: "két "ingyen szabadulhatsz a börtönből" monopoly kártyával" : D

Epiman
Válasz 1MILLION kommentjére
2012. aug. 8. 16:36

mivel pl?

egyebkent Epiman, azt is jo lenne itt tudni, h vajon CO h lat teged a 120 hand utan

Teljesen jogos, sajnos nem tudom van e rólam mineolt handje és már néhány napos hand, de ha jól emlékszem semmilyen szembetűnő moveom nem volt, átlagos regként láthat.

BelaKecske
2012. aug. 8. 20:44

én a kisbet mellett vagyok ilyen szitukban, amikor 4bet partit játszok szinte mindig ezt csinálom és meglepő reakciók jönnek a regektől is de kapok egyébként dobást is. (az agresszió nyílván wp-s, idióta regektől főleg, de aki 4betet callol az többnyire ilyen)

2 hand erről:

weaktight | Hand | KK - $1/$2 No Limit Holdem egy teljesen jónak tűnő, agróbb reg stattal rendelkező playa, aki pre hülyeségét azzal tetézte, hogy postflop sikerült neki bepakolnia a stackje több mint felét egy 44el. Sajnos szoptam és nem derült ki h mit csinált volna blank riveren, alig maradt stack lehet lehero-zott volna. Kiscbet+1

https://poker-akademia.com/vBulletin/micro-stakes-no-limit-holdaem/21019-nl30-jj-4bet-potban-nehez-helyzetben.html

Másik hand szintén jellemző. A reg pozban callolja a 4betet majd Kmagas száraz boardon kitalálja, hogy megraisel, amivel azóta sem értem, hogy mit ad elő. Ha pre monsterrel vagy KQ, AKval csinálta ezt akkor semmi értelme nincs, hiszen ha akkor blöffre tett, miért akar most kiűzni. Szerintem a kis bet (amiért egyébként jól le lettem bszva a topikban :D ) volt az, ami miatt ezt játszotta. Kiscbet+2

tesla79
2012. aug. 8. 20:52

Teljesen jogos, sajnos nem tudom van e rólam mineolt handje és már néhány napos hand, de ha jól emlékszem semmilyen szembetűnő moveom nem volt, átlagos regként láthat.

Mester! Miért játszol Te NL50-en? - ha szabad megkérdeznem. Szívesen olvasnánk a blogodat. :)

Élő ügyfélszolgálat