BelaKecske
Válasz Naturalwest kommentjére
2012. aug. 12. 13:40

flop cc megfontolandó a reg range-ét figyelembe vége ahogy a turn check is.

radír
2012. aug. 12. 13:40

szerintetek mit reppel az ellenfél, ami itt ver minket? floppolt nagy handekkel elég gyakran emelt volna korábban, uh ezek nem lehetnek teljes súllyal a range-ében (sőt ilyen kétpárok, sorok a preflop játék miatt sem nagyon). Marad az AQ, amit szintén nem mindig játszik így.
Viszont eltévedhet egy AJ-vel, és Axss-el és próbálhat egy kicsit thinvbetelni, vagy valami busted húzóval megpróbálhat egy olcsó blöfföt... látható, hogy szereti támadni a kimaradt cbeteket, és a pre statjai alapján valsz nem túl kompetens.

nem mondom, hogy ez egy túl gyakori forgatóköny, uh itt is messze van a súlyozás a 100%-tól, de mivel szerintem elég szűk itt a value range-e is, ezért elég néhány eltévedt/blöff/thin kombó nála ahhoz, hogy meg tudjuk adni.

amúgy floppon cr-elni próbálnék, itt nálam check call.

Tir-X
Válasz radír kommentjére
2012. aug. 12. 13:46

radír, grat, leírtad a lehető legrosszabb linet (flop c/r és river c/c), amit csak el lehet képzelni. Mindezt úgy, hogy előtted már kifejtették miért szar :P

Emellett gondolom nem ismered az adott mezőnyt. Hidd el, ez a fajta, passzívabb reg nagyon gyakran nem raisel DH boardokon a settel, van 1-2 ilyen figura itt. És egyértelműen nem fog blöffölni, meg thin vbetelni sem Ax-ekkel, már az alacsony agr. statokból is látható.

radír
Válasz Tir-X kommentjére
2012. aug. 12. 13:49

a mezőnyt valóban nem ismerem, uh oké ezt a részt elfogadom. ha ez így van, akkor nyilván fold :)

viszont nem azt írtam, hogy flop cr, river check call line-t játszanék, hanem hogy alapból floppon cr-elni próbálnék, viszont így ahogy hero megjátszotta, riveren check calloznék. bocs ha félreérthető voltam :)

Tir-X
Válasz radír kommentjére
2012. aug. 12. 13:53

De nem a legjobb a c/r, mivel (mint azt West is leírta) nincs FE a reg range ellen. Anélkül szvsz semmi értelme c/r-t játszani.

BelaKecske
2012. aug. 12. 14:13

c/r-el még vmivel több fe van talán, de pont azokat dobatjuk amik ellen jobban állunk. egyre inkább teszene a cc amúgy.

radír
2012. aug. 12. 14:14

mi a forgatókönyv, ha checkelünk, és a reg is, majd a fish betel?
ugyan úgy check call?

Tir-X
Válasz radír kommentjére
2012. aug. 12. 14:26

mi a forgatókönyv, ha checkelünk, és a reg is, majd a fish betel?
ugyan úgy check call?

Akkor már tetszene a raise, de attól is függ h meglépném-e, h eddig mit láttam tőle, milyen a dinamika, milyen statom van róla. Lehet ellene sem lesz sok FE, de a range ellen sokkalta jobban állunk, mint a reg esetében (ő pedig itt már foldolni fog, ha mögénk checkelt).

misirulez
2012. aug. 12. 15:47

Pre elég nagy leak szerintem OOP a 2bb-s stealt 7bb ig restelelni, szerencsére sokan csinálják. CS fish ellen normális sizeal kell restelalni, a lényeg hogy az SPR olyan legyen, hogy a neked megfelelő boardokon be tudd rakni 2 utcán a pénzed ellene. Ehhez 10bb resteal kell. (flop 21bb be 18bb cb, turn 57bb-be behivod az 56bb-jét.)

így viszont, hogy 3an vagytok:
Ez a board a reg ranget kb teljesen eltalálta, ha ő callol akkor az élő outok közül többnyire kiesnek az A/K-k, legalábbis ha egy CB call után ezek lejönnek már nem tudod tovább folytatni, mert a K val lejött egylapos sor az A-nál meg nem fog rosszabb lappal callolni.
Marad a GS, ami nem lesz olyan sűrűn kifizetve, meg a flush, ami még így is 13 out. Szóval CB helyett nekem perpill a ch/overbetAI tetszik a legjobban, mert elég sok deadmoney lesz bent amit sokszor begyűjtesz de amikor nem akkor is lesz elég jó EQ-d, összességében egy kis plusszt fogsz vele csak hozni.

BelaKecske
2012. aug. 12. 16:04

misirulez ha már flop cbet mellett döntöttél, betelnéd a turn-t?

Élő ügyfélszolgálat