NL50 AKs river?
EverestPoker Game #3755121403: Table Berlin-3 - $.25/$.50 - No Limit Hold'em - 23:03:41 - 2008/10/01
Seat 1: Lennox64 ($72.45)
Seat 2: Fex-Willer ($40.81)
Seat 3: floyd04 ($53.45)
Seat 4: mimi1958 ($13.25)
Seat 5: rafasol ($15.00)
Seat 6: chris_cd ($50.55)
Seat 8: pigdaddy ($80.95)
Seat 9: guddimon ($8.25)
Seat 10: 3773Rigi ($22.34)
3773Rigi posts the small blind of $0.25
Lennox64 posts the big blind of $0.50
The button is in seat #9
*** HOLE CARDS ***
Dealt to pigdaddy [Ad Kd]
Fex-Willer raises to $1.75
floyd04 folds
mimi1958 folds
rafasol folds
chris_cd folds
pigdaddy raises to $6.00
guddimon folds
3773Rigi folds
Lennox64 folds
Fex-Willer calls $4.25
*** FLOP *** [3h 2s 6s]
Fex-Willer bets $3.00
pigdaddy raises to $10.00
Fex-Willer calls $7.00
*** TURN *** [4s]
Fex-Willer checks
pigdaddy checks
*** RIVER *** [Ac]
Fex-Willer bets $24.81, and is all-in
pigdaddy ??
érdekes, elvileg call. több okból is . de a line rohadtul vmi FD volt floptól. nem írtál a figuráról semmit, így nehéz belőni a 3bet call rangét,mint ahogy a line is nagyban függ az enemy stílusától.
Én nem látok sok lapot, amit vernénk, így ismeretlen ellenfél ellen inkább fold.
de a line rohadtul vmi FD volt floptól.
én alapból nem hiszek a donkbeteknek, flushdraw-val mennyivel értelmesebb már egy c/rai...
a riverre A remek lap a blöffre, hisz a ranged (ami 70%-ban legalább overpár) nagy részét el kellene dobjad itt.
ráadásul 3betelt pot, ha értelmesebb, FD-vel simán pusholni kellene flopon, főleg ha van még valami jobb overcardja is...
ha combodrawja volt szintén push a flopon, ha pár + OESD-je az 5össel, akkor szintén push, nem látom azt a drawt ami donkbetel és nem tolja ránk.
ráadásul nem is teljes stackkel ül, ergó nagy valószínűséggel nem épp egy top játékos.
nem tudnám dobni.
én alapból nem hiszek a donkbeteknek, flushdraw-val mennyivel értelmesebb már egy c/rai...
a riverre A remek lap a blöffre, hisz a ranged (ami 70%-ban legalább overpár) nagy részét el kellene dobjad itt.
ráadásul 3betelt pot, ha értelmesebb, FD-vel simán pusholni kellene flopon, főleg ha van még valami jobb overcardja is...
ha combodrawja volt szintén push a flopon, ha pár + OESD-je az 5össel, akkor szintén push, nem látom azt a lapot ami donkbetel és nem tolja ránk, szerintem túlhúztuk riverre az alacsony overpárját...
ha az overpárroddal nem nyitottál turnon akkor blank riveren is elfogod dobni,ha ennyire befostál a flushtól.... én itt flusht látok. aztán lehet overmissread.
Én nem látok sok lapot, amit vernénk, így ismeretlen ellenfél ellen inkább fold.
Az pont lejött turnre...
Eldobnám, én se tudom mit verünk...
az igaz, hogy a turn ottvan a bluffre, de mivan ha eredetileg nem az volt a terve.
marmint pf egy alap utg 3bet caling range AQ+, TT+ kb.
turnon nem akart committed lenni egy kozepes overcarddal, de a river asz pont jol jott neki egy value/bloffre, hisz dobhatsz egy csomo jobb kezet, de becallolhatod alacsonyabb opval.
ez
az igaz, hogy a turn ottvan a bluffre, de mivan ha eredetileg nem az volt a terve.
marmint pf egy alap utg 3bet caling range AQ+, TT+ kb.
turnon nem akart committed lenni egy kozepes overcarddal, de a river asz pont jol jott neki egy value/bloffre, hisz dobhatsz egy csomo jobb kezet, de becallolhatod alacsonyabb opval.
ez