nl50 AT TP vs fura playa
Ellenfél 32/24 16%os flop c/r 1.7k hand után.
34 37 21 ag-val utcánként.
Értelmesebb játékosnak tűnt.
Szóval a kérdés, hogy itt milyen line-t választanátok a későbbi utcákon ha blank a turn vagy nem blank.
Nyíilván ha calloljuk a flopon akkor blank turnon is adni kell de akkor meg meg potnyi pénze lesz ami elég szar szitu mert ha behívja vagy elosztja 2 utcára sztem kb sosem leszünk jók. Raisnek sehol nem látom értelmét, mert csak eldobatjuk a rosszabb lapokat.
No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
UTG ($102.73)
MP ($13.78)
CO ($41.83)
Hero (Button) ($49.25)
SB ($79.79)
BB ($55.99)
Preflop: Hero is Button with 10, A
2 folds, CO calls $0.50, Hero bets $2, 2 folds, CO calls $1.50
Flop: ($4.75) 5, 6, 10 (2 players)
CO checks, Hero bets $3.50, CO raises $12.25, Hero calls ?
limp/call, ch/r miatt szerintem leginkább 55,66 és combodraw lehet nála, szerintem easy fold
Én shoveolnék. Csak 80bb-je van az ellenfélnek, és rengeteg draw lehet nála, amikkel comitted, szóval flopon szerintem nem állunk rosszul. Viszont szinte minden turn és rivercard erősíti az ellenfeledet, emiatt később simán kiblöffölhet. Hiába lennénk elöl mutatásnál riveren, ha nem jutunk el odáig.
Ez a CO limp/call egyébként mindenre utal, csak értelmes játékosra nem.
Viszont úgy érzem, a call messze a legrosszabb megoldás itt. Ha békés akarsz lenni, akkor a folddal sem vesztesz sok valuet, de ha megadsz, fogalmad sem lesz hol állsz, egyszerűen túl tág a range-e az ellenfelednek.
Nálam ez Tő. :cool:
Ez a CO limp/call egyébként mindenre utal, csak értelmes játékosra nem.
relatíve értelmes játékos sh asztalon nem igazán limpel elsőnek.
ha bírod a varianciát shove, ha nem akkor fold. a call a legrosszabb a 3 közül. én a békés megoldást, azaz a foldot választanám!
én tuti el nem dobnám. Azon agyalnék h visszatoljam, vagy ő betegye turn.
Limp reraise range-d ritkán talája el a flop, hacsak nem overpárral nyomulsz. Ezt ő is vágja. Az ő rangebe meg lehet kisebb J, draw.
nem értem ebből miért kell azt mondani hogy nem értelmes...