nl50 fd+gs 3bet potban
Ellenfelünk 24/22/9, 3bet potban 60% cbet,AF 9, Afq 45
Egy aggresszív regulárról van szó.A flop playben sem vagyok biztos.Mi a helyes line ellen?
Prima Network $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1024262
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $47.79
Hero (BTN): $50.00
SB: $78.14
BB: $73.08
UTG: $68.96
MP: $10.75
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with T J
3 folds, Hero raises to $1.50, SB raises to $5, 1 fold, Hero calls $3.50
Flop: ($10.50) 4 Q 8 (2 players)
SB bets $6.50, Hero calls $6.50
Turn: ($23.50) 3 (2 players)
SB bets $16.00, Hero ???
Ellenfelünk 24/22/9, 3bet potban 60% cbet,AF 9, Afq 45
Egy aggresszív regulárról van szó.A flop playben sem vagyok biztos.Mi a helyes line ellen?
Prima Network $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1024262
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $47.79
Hero (BTN): $50.00
SB: $78.14
BB: $73.08
UTG: $68.96
MP: $10.75
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with T J
3 folds, Hero raises to $1.50, SB raises to $5, 1 fold, Hero calls $3.50
Flop: ($10.50) 4 Q 8 (2 players)
SB bets $6.50, Hero calls $6.50
Turn: ($23.50) 3 (2 players)
SB bets $16.00, Hero ???
Floppon raise a fold equity miatt (én már pre 4beteltem volna 9-es 3bet ellen)
Így turnon már lehet hogy dobni kéne, bár nemtudom , ha 3barrelezni is gyakran szokott, akkor még kijön az odds
Floppon raise a fold equity miatt (én már pre 4beteltem volna 9-es 3bet ellen)
Így turnon már lehet hogy dobni kéne, bár nemtudom , ha 3barrelezni is gyakran szokott, akkor még kijön az odds
Ha elég feszes az imidzsed, akkor elégszer fogja dobni, oop valószínűleg ő sem akar bennragadni akármivel, az agressziójából ítélve nem igazán szeret callolni, így egy 13-14$-os 3bet szerintem tökéletes.
Mondjuk én a saját tapasztalaimat mondom, lehet, hogy az adott esetben (előzmények miatt) más lenne a gondolatmenetem.
Floppon nagyon is jó ha eldobatunk mindent, ez csak egy draw, 3betelt partiban ilyen lapok veszteségesek, ha nem játszuk a fold equityt.
Ritkán adnám a 3betet preflop, esetleg dinamika/read alapján, 4bet egyáltalán nem tetszik. Ha már adtam akkor ezen a flopon sima raise/get in nálam, callal nagyon sok az equity veszteség ha nem esik valami, vagy ha esik akkor az neki nagy valószínűséggel scarecard lesz, így a call sztem nem opció. Turnön így ahogy ment már talán elengedném...
Pre tetszik a call.
Flop legtöbbször r/c nálam, de jó a call is.
Turnön a raise nem jó, mert nem jellemző a 2nd barrel 3bet potban air-rel, ezért call.
nálam is pre call, flop reraise: azért adunk meg ilyen lapokkal, h floppon eldobassuk a laza 3betelő range-ét, amivel gyakran nem talál semmit, ha meg lecalloz, akkor is le tudjuk játszani a partyt egész jó eq-vel. Ilyen lappal legtöbbször csak drawkat fogunk floppolni, ritkán lesz sorunk 2párunk már floppon, szóval arra várni h majd jól lestackeljük ha betalálunk felesleges, mert legtöbbször nála sem lesz monster.
ha sokszor adja fel a 3bet kasszákat turnön, akkor jó a flop call is ip szvsz, de az ellen itt nem tűnik ilyennek.
sima raise/broke flop.
pre 50% call, 50% fold szerintem.
pre joa call,turn fold
jobb lett vna flop rr/call mert van equitid, így nincs. Attól, hogy overagro még lehet lapja.
turn shove luxor, a call szerintem nagyon rossz játék. Szerintem csak 9-el fizetne ki ami nem szín.