mese
Válasz crazy3317 kommentjére
2010. nov. 14. 23:50
sima raise/broke flop.
pre 50% call, 50% fold szerintem.
+1, csak az értékek nem tetszenek:)
50%-ban ezt ellene nem foldolnám, max 30%-ban!
ATM
Válasz Roleks kommentjére
2010. nov. 15. 0:13
pre joa call,turn fold
jobb lett vna flop rr/call mert van equitid, így nincs. Attól, hogy overagro még lehet lapja.
turn shove luxor, a call szerintem nagyon rossz játék. Szerintem csak 9-el fizetne ki ami nem szín.
A turn call után nem fogunk meggazdagodni az IO-ból ebben egyetértek, de 2,5:1 oddsot kapunk, és nekünk kb 3:1 kell a nullszaldóhoz. Ez azt jelenti, hogy átlag 8 dollárt kell fizetnie riveren, ha bejön a lapunk, és van marad még 22,5$ előttünk. 56$ lesz a pot riveren, a maradék 22,5-ért foldolni fog TP-t, vagy OP-t, ha leesik a szín?
chivasr911
Válasz ATM kommentjére
2010. nov. 15. 0:18
A turn call után nem fogunk meggazdagodni az IO-ból ebben egyetértek, de 2,5:1 oddsot kapunk, és nekünk kb 3:1 kell a nullszaldóhoz. Ez azt jelenti, hogy átlag 8 dollárt kell fizetnie riveren, ha bejön a lapunk, és van marad még 22,5$ előttünk. 56$ lesz a pot riveren, a maradék 22,5-ért foldolni fog TP-t, vagy OP-t, ha leesik a szín?
mivel fog barrelezni air-el is, mi viszont sosem fogunk így floatolni/blöffölni, ezért szerintem nagyon ritkán fog kifizetni, ha esik a szín, ha 9-es jön akkor kifizet ha jó lapja van.
ATM
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. nov. 15. 0:37
mivel fog barrelezni air-el is, mi viszont sosem fogunk így floatolni/blöffölni, ezért szerintem nagyon ritkán fog kifizetni, ha esik a szín, ha 9-es jön akkor kifizet ha jó lapja van.
Ha sok air-t raksz a kezébe turnön, akkor rá kell tolni, mert a sok FE miatt +EV lesz. De szerintem nem kell wp-zni, mert a legtöbb reg ch/foldol turnön airrel.
Ha nem teszi be a maradékot riveren air-rel (márpedig nem valószínű), akkor sd-ben is fogunk nyerni néha ch/ch után blank riveren. Lehet nála egyébként T9, 56, JT, stb. A totál air-t nem tartom valószínűnek.
Szerintem soha senki nem fog riveren TP-t, OP-t dobni ennyiért, akkor sem, ha leesik a szín.
chivasr911
Válasz ATM kommentjére
2010. nov. 15. 0:49
Ha sok air-t raksz a kezébe turnön, akkor rá kell tolni, mert a sok FE miatt +EV lesz. De szerintem nem kell wp-zni, mert a legtöbb reg ch/foldol turnön airrel.
Ha nem teszi be a maradékot riveren air-rel (márpedig nem valószínű), akkor sd-ben is fogunk nyerni néha ch/ch után blank riveren. Lehet nála egyébként T9, 56, JT, stb. A totál air-t nem tartom valószínűnek.
Szerintem soha senki nem fog riveren TP-t, OP-t dobni ennyiért, akkor sem, ha leesik a szín.
olyan szitukra gondoltam, mint pl: kis pp, Ax-kel barrelezik, hiszen itt lehetnek nálunk közepes párok, néha draw-k, gyenge Q, vagy floatolhatunk is Qmagason. AA-KK-AQ, és setek fognak kifizetni max.
ellene biztosan jobb a flop visszaemelés szvsz
ATM
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. nov. 15. 1:00
olyan szitukra gondoltam, mint pl: kis pp, Ax-kel barrelezik, hiszen itt lehetnek nálunk közepes párok, néha draw-k, gyenge Q, vagy floatolhatunk is Qmagason.
Értem, és szerintem ezekkel c/f-olni fog minden riveren, ha nem javul 2pár+-ra, azaz ezek ellen nyerni fogunk sd-ben néha J vagy T riveren.
A range-ének a legnagyobb része turnön a QQ+, a Qx, és az FD. Ezekkel be fogja tenni riveren OOP önmagától, akkor is, ha leesik a szín. Szerintem.
chivasr911
Válasz ATM kommentjére
2010. nov. 15. 1:31
Értem, és szerintem ezekkel c/f-olni fog minden riveren, ha nem javul 2pár+-ra, azaz ezek ellen nyerni fogunk sd-ben néha J vagy T riveren.
A range-ének a legnagyobb része turnön a QQ+, a Qx, és az FD. Ezekkel be fogja tenni riveren OOP önmagától, akkor is, ha leesik a szín. Szerintem.
ilyen játékosnál jóval szélesebb a range turnön, de J magassal nagyon ritkán visszük ki. De én is kiváncsi vagyok mások mit mondanak, de szerintem sokkal jobb a flop raise/broke.