floppon dobnám, ezzel a lappal nem nagyon lesz olyan board run out, amin el tudsz lavírozni a mutatásig. ráadásul ezt a floppot sokszor nem is cbeteli total air (AQo pl), szóval szerintem nagyon rossz a flop call.
turnön ugyan sort csináltunk, de ezzel a raise-el, azt a nagyon kevés lapot is dobatod, ami ellen elől vagy, overreppeled a lapodat, a flush-ön és nagyobb sorokon kívül nem sok mindent tartasz bent. (néha seteket is, mert kicsit raise-eltél)
riveren pedig leginkább a c/f-t tartom jónak, mivel soha nem lesz nála rosszabb valuebet (seteket xbackeli), 7x-t szintén, total bluff sosem lesz, nyilván. így, hogy beteltél a riveren, amire ő raise (std regular) olyan gyorsan dobhatod, amilyen gyorsan a kliens engedi.
szóval összegezve: flop fold, ahogy ment, turnön csak call és valószínű river fold, ha 3 barellezi.
nem feltétlenül ezen a boardon lesz tele a range-ed float lapokkal, szal nem fog blöffre tenni. egyébként a blöff raise sem lenne túl happy, csak akkor ha thin valuezik és barrelezik blöffből is. ha ezektől a lapoktól mind call-t vársz még riveren is, akkor elég rossz lenne blöffölni turnon.
river blöffbefordulás is ritkán lesz, sok flöss lehet nálad és azzal is betelhetsz kicsit. persze van aki ugrik ezekre ezt ki kell tapasztalni, de akkor ennél is kisebbet betelnék jval mert így nagyon jo oddsunk van.
Én ellen helyében biztos h nem cbetelnék ezen a turnon overpárral vagy settel, szerintem ennek a fényében (is) nagyon hátul vagyunk itt, pláne hogy a statokból nem az látszik h ész nélkül cbetel ha kell ha nem.
Jó lenne tudni azt is, hogy neked milyen statjaid vannak, ugyanis egy reg ezeket is figyelembe veszi. Nyilván a játékát az ellenfeleihez igazítja, így kizárólag az ő játéka alapján nehéz eldönteni, hogy mit vár tőled/mire tesz stb.., sőt, UTG+1-es preflop emelésnél a többi játékos jelleme sem lényegtelen.
két dologra gyanakodnék nála: OP pikkel vagy a másik hetes pár
Pre is jó lehet a call de inkább akkor callolnám ha fish is lenne a partyban. Floppon tuti nem callolnám, nincs meg a potoddsod és ha még be is esik a lyuksor akkor sem tudhatod, hogy jó vagy e. A turn ch/r semmi értelme, river így egyértelmű fold.
flop fold +1! mégpedig emiatt: flop cbet 48
ami röviden kb annyit jelent, hogy ezt a flopot csak kész handdel vagy nagyon erős lappal cbeteli, kb OP és 2over+fd. ezek elen pedig nagyon rosszul állunk, oop floatolni sem tudsz ellene, úgyhogy flop fold.
a turn és river játékhoz pedig már nem is szeretnék hozzászólni...
szép levezetés BelaKecske
a flop call azért rossz, mert az ellenfél ha kicsit is okos, akkor nem blöfföl ilyen húzós boardon. viszont sok rossz lap jöhet, és amivel betel flop, azzal valszeg turnön is (pár,húzó stb...)
köszönöm az építő hozzászólást most aztán okosabb lettem...
ennyi erővel minek pokerezünk? sokkal stressz mentesebbek lennének a napok és nem kellene fórumozással időt pocsékolni
flopon lehet dobni, de én nem szeretek, szóval jó ha notolják az enemyk hogy nem dobok flopon:)
riveren minek x-eljek amikor te is írod hogy settel amitől nyerhetek értéket xbackeli? szóval ezektől a lapoktól callt várok :Js::Jh: :Js::Jd: :Js::Jc: :Qs::Qh: :Qs::Qd: :Qs::Qc: :Ks::Kh: :Ks::Kd: :Ks::Kc: :As::Ah: :As::Ad: :As::Ac: :6d::6h::6d::6s::6h::6s: :8h::8d::8h::8c::8d::8c::Th::Td::Th::Tc::Td::Tc::9h::9d::9h::9c::9d::9c:
te mivel barreleznéd az ellen helyében a turnt?