misirulez
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. aug. 26. 1:04
te mivel barreleznéd az ellen helyében a turnt?
Múltkor nem válaszoltam neked jövök eggyel, bár szerintem viszonylag adja magát, hogy:
Egy olyan ellennek aki egyébként nem szeret dobni flopon cbetre, gondolom kicsit alacsonyabb fold to flop cb mellett van kicsit magasabb fold to turn cbetje, szóval bluffből csak ritkán és csak azokat a boardokat tudnám barellezni amikről ő azt gondolhatja hogy jól floatolható. Értékért meg ugye szinte mindig szinte minden párral, vagy annál jobbal. A csak 2 utcányi vbetes handekkel meg általában turn chbackel megcsubakkáztatnám (-> szép magyar kifejezés)
szumma:
-az a flop ami neki jól floatolható, azt általában 2er lőném ha nincs SD képes lapom.
-a rosszul floatolható boardokat csak egyszer lőném lap nélkül, mert ott ált. nincs annyi FE turnon
-a jól floatolható boardokat, ahol van gyenge SDértékem pedig flopcb, turn xb, river callal játszanám
Ebből jön a példahand flopja ami SB-nek elég rossz a random OP floatra, így sok lappal cbelnék, és mivel callol amit szetekkel általában nem tenne így feltételezném hogy drawal csinálja. Mivel azok majdnem mind oda is értek a flushomon és JQ-n kívül mindennel xbackelnék.
-Chris-
Válasz forexnub kommentjére
2012. aug. 26. 16:31
Pre-call, flopon talán jó a call, turnon is call. Ha riveren is meglövi, akkor tuti split, illetve színe van.. Nem emelnék vissza sehol, bent tartanám a bloffot, kevésbé fizetném a színt.
BelaKecske
2012. aug. 26. 17:04
köszi, én is hasonlóan gondolom, az ellenfél sok 1pár és szett közötti lapot cbackel itt, így mégrosszabb lesz a turn raise.
a csubakka asszem mrj-nek köszönhető:)
vadallat
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. aug. 26. 19:07
elég bátor dolog így játszani :D
titcar
2012. aug. 26. 20:09
turn cr-nek semmi értelme szvsz, amit írtál hozzá indoklást azzal együtt is.
BelaKecske
2012. aug. 27. 0:16
a bátorság nem egyenlő a hülyeséggel.