NL50 Full Ring - 1010 középről
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
10 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG JAAGUAAR ($104.14)
UTG+1 hhanso73 ($63.16)
UTG+2 Hero ($63.64)
MP1 ProFloyd ($66.67)
MP2 U K K ($45.75)
MP3 M0rph3ous ($67.06)
CO JUPESETA ($24.92)
BTN A_Ortega ($51.78)
SB x etavla ($48.75)
BB Knightsridg ($103.82)
Pre-Flop: ($0.75, 10 players) Hero is UTG+2 :td: :ts:
2 folds, Hero raises to $2, ProFloyd calls $2, 1 fold, M0rph3ous raises to $6, 4 folds, Hero folds, ProFloyd calls $4
Flop: :8h: :3d: :tc: ($14.75, 2 players)
ProFloyd checks, M0rph3ous bets $9, ProFloyd folds
Final Pot: $14.75
M0rph3ous wins $23.02 (net +$8.02)
Hero lost $2
ProFloyd lost $6
A srác 11/7-es, 3-as agresszióval, az infók alapján nincs eltévedve az asztalnál.
Szerintetek jó volt itt a dobás? A 3bet miatt monsterre tettem, a játék alapján valszeg az is volt. Úgy éreztem hogy floppon csak set esetén van keresnivalóm, bármilyen overcard nagyon zavart volna, ha ilyen nincs de agresszívan tolja tovább akkor is sanszos a QQ-AA range. A 6$-t soknak tartom set mininghoz (vagy nem az?)
Mi a szitu akkor, ha csak limpelek? Jött volna egy 3$ körüli raise, azt adom, postflop pedig stackelni próbálom. Ez szép forgatókönyv, de egy másik partyban mondjuk nem kapok emelést, jön 2 limp, SB kiegészít, BB check, nem jön set és máris oop vagyok egy multyway potban, random lapok ellen. A kezdeti top kéz komoly bajban van, lehet küszködni.
Szóval szerintetek...?
Szvsz pre call, onnan pedig már egészen más a hand, hisz top setet flopoltál volna. Én nem tudtam volna itt dobni.
Limp hülyeség, jó a pre fold, ha ProFloyd fish lenne akkor callonék, de így, h oop vagy és netalántán setet flopolsz nem túl sokszor fogja teljes stackel kifizetni a monsteredet. Simán játszhat egy turn pot controllt QQ+-al
Nagyon feszes és a sqz bet size-a is elég ratyi főleg, hogy picit deepek vagytok.
Szvsz pre call, onnan pedig már egészen más a hand, hisz top setet flopoltál volna. Én nem tudtam volna itt dobni.
A harmadik játékos és a potodds alapján dontottem volna.
odds miatt call amúgy szerintem
A harmadik játékos és a potodds alapján dontottem volna.
odds miatt call amúgy szerintem
Limp hülyeség, jó a pre fold, ha ProFloyd fish lenne akkor callonék, de így, h oop vagy és netalántán setet flopolsz nem túl sokszor fogja teljes stackel kifizetni a monsteredet. Simán játszhat egy turn pot controllt QQ+-al
Nagyon feszes és a sqz bet size-a is elég ratyi főleg, hogy picit deepek vagytok.
Egy ekkora 3bet-et kötelező megadni ilyen stack-ekkel, hiszen 2$-unk már a kasszában van, s már csak 4$-t kell beraknunk ahhoz, hogy egy set-tel stack-eljük ellenfelünket (esetleg ellenfeleinket). (ha legalább 12-szer annyi zseton van ellenfelünk előtt, mint amennyit a kasszába kell még rakni, akkor jó a megadás - jelen esetben itt ugye 15-szörös, ráadásul két potenciális ellenfél van).
Ami kérdésessé teheti a dolgot, inkább az, hogy mit tudunk az utánunk következő játékosról, aki még azért megkavarhatja a játszmát. Ha ezen játékos inkább passzív call-olgató, akkor még egyértelműbb a preflop megadás, hiszen általa tovább javul a potodds-unk.
Jah, egy gondolat: emelj csak 1,75$-t. Pláne, ha tudsz dobni 3bet-re. Ilyenkor mindig spórolnál 0,25$-t. Aki pedig dob 2$-os emelésre az ugyanezt megteszi a kisebbre is.
Nálam ez OnGame-n Oop is call.
Hi bojanika!
Ez a 12x-es dolog rendben van ha stackelem. Ha ez nem megy nem sok hosszútávon 6$ setre várva? Alacsonyabb párt (pl. 66) hogyan játszanád?