nl50 KK pre flat, flop rr turn donk
Hali!
itt turnon mi lehetne jó játék?
ellen:
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($62.79)
UTG+1 ($69.08)
CO ($52.25)
JociBalboaa (BTN) ($55.80)
SB ($58.49)
BB ($61.20)
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) JociBalboaa is BTN :kh: :kc:
UTG raises to $1.50, 2 folds, JociBalboaa calls $1.50, 2 folds
pre 8-90%ban 3betelek itt.
Flop: :4d: :qd: :7s: ($3.75, 2 players)
UTG bets $2.75, JociBalboaa raises to $8.30, UTG calls $5.55
szerintem itt jó a rr - alul is vagyok rappelve -, bu flat rangemben itt sok fél bluff lap is van.
Turn: :qc: ($20.35, 2 players)
UTG bets $14, [color=#777777][i]
JociBalboaa ???
köszi
a call-call és a fold is jó lehet, ha jobban ismerem az ellenfelet akkor könnyebb meghozni a döntést.
Statok alapján nem látszik buta játékosnak, bár nut lappal nem látom értelmét részéről, hogy eléd beteljen, de olyan szűk a range amit itt előad, és Te olyan kis eséllyel tudsz javulni, hogy lehet nem lenne hiba itt feladni. Ráadásul any2 diamond, any A riveren gond lehet.
Flop raise szerintem jó, nem nagyon szeret dobálni. Viszont a turn érdekes. Dámával nem biztos, hogy tovább hívna, hisz elég sok nem Q eldobat, amivel akár flopon raiselhettél. Lehet túl gondolom. De szerintetek az életképes, hogy 77-el beteli a turn, azért, hogy minden AQ, KQ, stb. visszatolja rá? Én callolnám turnt, river betre donbám, ha checkel, akkor mögé checkelnék.
hali, köszi a kommenteket.
a turn call riv fold szerintem az pénzégetés ;-)
hali, köszi a kommenteket.
a turn call riv fold szerintem az pénzégetés ;-)
Floppon a range-e melyik részétől vártál all in-t?
Floppon a range-e melyik részétől vártál all in-t?
Flopon ő nem fog dobni egy TT-JJ-t a raiseCBbetre, és a turn kiváló neki a nyitásra. Callolnám, és a river nulla agg-ja miatt ott engedném el, ha folytatja.
Szettel szerintem flopon vbepakolta volna.
pont ezt akartam kérdezni, csak későn érkeztem:) illetve szerinted Ő milyen lappal játszik flop bet/c turn donk-ot draw mentes boardon?
villain játékát sem értem, de ha így blöfföl akkor elég buta! én dobnám turnon!