Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
BelaKecske
Válasz Civilfish kommentjére
2013. jún. 12. 21:35

7x 88-99 amit bent kell tartani, szerintem 28usd megteszi.

jak1
2013. jún. 12. 21:43

Én azt érzem, hogy az UTG nyitó range, és a board textúra alapján simán benne van a pakliban 2 utca float, riveren pedig gyakorlatilag oda is adtad a potot. Nálam ez sokkal inkább bet/fold riveren.

BelaKecske
2013. jún. 12. 21:46

ez az ellenfél nyilván amúgy sem veszi ezt figyelembe, de az utg nyitó range viszonylag kevés olyan hand-et tartalmaz, ami lövi a turn-t de cf-eli a rivert általában, mert az FE az nem turn lesz.

jak1
2013. jún. 12. 21:47

2013-ban szerintem a nonsd vonallal lehet többet nyerni, kihasználva a sok oktatás eredményét...

bravesoul
2013. jún. 12. 22:22

Szerintem picit eltúloztad a 4x-ek ls BD flushok arányát egy reális river rangeben, nem beszélve arról,hogy az ilyen overagro mongolok szeretik raiselgetni a tripseket turnon.
Én jobban "félnék" a 89-től, mint a 4x-ektől. (obv semmilyen SD nem lehet meglepő egy 49\28-tól, de ha súlyozni kell biztosan inkább a közepes made handek felé tolnám a ranget a "nutsok helyett".

Bet 31.2\Fold optimálisnak tűnik, elég szélesen callolhat (7x,88-99,Tx)

Ezen a boardon különösebb read nélkül mint terv, a check\call riveren szerintem nem túl jó játék (nincs busted draw (56-nak is lett SD valueja), nem igazán tud vékonyan value betelni)

erikkke
2013. jún. 12. 22:46

én kifizetem ha jobb....... sztem a range fertilitásod nem korrekt ez egy fish még regngeteg minden lehet nálla és nem tudja mit csinál

Littlemage
2013. jún. 12. 22:59

en se dobnam, ha mar checkeltem.

thomyca
2013. jún. 12. 23:34

Riveren a check-et nyomjuk, és bemutatjuk: milyen nagyon megijedtünk a flös húzótól. Ha ezek után hív riveren, akkor Call.
Vagy

River bet/fold, egy pot 55%-os emeléssel.

Ha kicsit is kompetens az ellenfél, akkor river kivárásunk után közepes kezekkel (pl: két pár) hívni nem fog, SD megy. Sorral, flössel hívhat vagy blöffből.

Romsy
2013. jún. 13. 10:55

tüzelj 39-et

Romsy
2013. jún. 13. 10:56

Amúgy ez tipikusan az a helyzet, amikor a bizonytalanabb játékosok pl J9-el "nem blöffölök mert úgyis mindennel megadja", de vbetelni mégsem mernek :D

Élő ügyfélszolgálat