nando42
Válasz kocka21 kommentjére
2010. nov. 23. 11:38
Fold. Pre OOP 4-szerest 3betelj, deep-en akár nagyobbat is.
Miért jó oop nagyobbat 3betelni, főleg ha deepen vagytok? Ezt nem értem.
castor11
Válasz nando42 kommentjére
2010. nov. 23. 11:46
Miért jó oop nagyobbat 3betelni, főleg ha deepen vagytok? Ezt nem értem.
azért, hogy ne legyen neki olyan olcsó az ip játék postfop. :)
a handhez: én weak vok és nit, de nem 3 beteltem volna JJ-vel. Meg, ha fd-je van overrel, akkor is flipelsz kb. Nálam fold.
csicsi
Válasz yoofej kommentjére
2010. nov. 23. 12:18
Ebben a helyzetben 66, 99 lenne az, amivel nyugodtal leccallolnam. Itt QQ-AA is ugyanez a kategoria, dobnam azokat is.
+1 settel callolnék csak egy push, egyébként elég szar játék ez az Ő részéről.
másik: jó a 3bet, mindig 3betelnék JJ-val ellene deepen vagyunk sok roszabbal fog jönni, vszínűleg 100bbvel is. méret kb 7-8$ig elég.
mese
Válasz castor11 kommentjére
2010. nov. 23. 12:20
azért, hogy ne legyen neki olyan olcsó az ip játék postfop. :)
a handhez: én weak vok és nit, de nem 3 beteltem volna JJ-vel. Meg, ha fd-je van overrel, akkor is flipelsz kb. Nálam fold.
46%-os Button stealt nem 3betelnél JJ-val??? gyakorlatilag any2-val lop!
Lev729
Válasz mese kommentjére
2010. nov. 23. 12:29
46%-os Button stealt nem 3betelnél JJ-val??? gyakorlatilag any2-val lop!
Nem az a lényeg, hogy milyen %-ban emel, hanem hogy utána mivel adja meg a 3betet.
Szerintem jó lehet a call meg a 3bet is.
mese
Válasz Lev729 kommentjére
2010. nov. 23. 13:00
Nem az a lényeg, hogy milyen %-ban emel, hanem hogy utána mivel adja meg a 3betet.
Szerintem jó lehet a call meg a 3bet is.
elég nagy rá az esély, hogy jönni fog over, mivel Ő nagyon aggro, tuti hogy végighívja a boardot ha ch/c játszok flopon és esetleg turnon is, és eldobathatja a jobb lapot. illetve ha csak megadok, akkor biztos hogy a limpelő is megad, így 3way leszünk és én leszek a legrosszabb pozicióban.
ui: szerintem IP jó a call, oop viszont úgy kell játszanom a JJ-val, hogy foglamam se lesz hol állok
mese
2010. nov. 23. 13:08
Most tudod hol állsz?
ha tudnék játszani és nem lennék ekkora CS, akkor tudnám:)
egyébként legalább leszűkítettük annyira, hogy nem 73o-al emelt.
castor11
Válasz mese kommentjére
2010. nov. 23. 13:11
Láttam, hogy nagy lopómágus, de 70%-ban dob 3betre, ezért nem 3beteltem volna JJ-vel. Ha callolja a 3betet, ráadásul deepebben marha kellemetlen szituba kerülünk oop. De én weak nit vok, mint már említettem:D
Egyébként ugyanúgy kezelem a JJ-t általában mint 88-TT-t. Elég sok kellemetlen meglepetés ért már:)
mese
2010. nov. 23. 13:28
Láttam, hogy nagy lopómágus, de 70%-ban dob 3betre, ezért nem 3beteltem volna JJ-vel.
igen, viszont nagyon alacsony a 4bet %-a, így JJ-val még a 3bet calloló range előtt vagyok. egyébként amikor pusholt még azon is gondolkoztam, hogy lehet QQ-KK van nála:)
Ha callolja a 3betet, ráadásul deepebben marha kellemetlen szituba kerülünk oop. Egyébként ugyanúgy kezelem a JJ-t általában mint 88-TT-t. Elég sok kellemetlen meglepetés ért már:)
én is így vagyok vele, de túl erős lapnak érzem, hogy calloljak egy Button steal ellen majd 3way ch/foldot játszak az A magas boardon