igen, viszont nagyon alacsony a 4bet %-a, így JJ-val még a 3bet calloló range előtt vagyok. egyébként amikor pusholt még azon is gondolkoztam, hogy lehet QQ-KK van nála:)
KK, QQ nem hiszem, hogy pusholna, ha overparra tesz teged. Tovabbra is setre utal ez a jatek, ami nem is rossz egy olyan ellenfel ellen, akitol lattunk mar AI call-t overparral. Toled lathatott ilyet?
KK, QQ nem hiszem, hogy pusholna, ha overparra tesz teged. Tovabbra is setre utal ez a jatek, ami nem is rossz egy olyan ellenfel ellen, akitol lattunk mar AI call-t overparral. Toled lathatott ilyet?
Most tudod hol állsz?
tudja, hogy ez a flop nem nagyon találhatta el Hero 3bet range-ét ezért a push.
A Persze nem lehetetlen ez a variacio sem, de erre a celra jobb egy kisebb bet, amivel mar olyan dontesre keszteti az ellenfelet, hogy dobjon, vagy tolja be az egesz stackjet.
Ezt hivjak leverage pointnak, ami az a minimalis kockaztatott osszeg, amivel maximalis osszeg kockaztatasara kesztetjuk az ellenfelet.
bármi is volt nála.... nagyon buta, mert azt feltételezi, hogy hero fish
volt még egy kérdés: milyen lappal játszunk itt bet/callt egy pushra? mind 100bb mind pedig egy kicsit deppebben!
100bb deep ne vicceljünk már h eldobnánk QQ-AA-t, ha igen akkor az komoly hiba szvsz.
Attól, hogy 70% a fold to 3betje nem csak monsterrel ad 3betet, btn vs bb sokkal tágabb lehet ez a range, főleg egy ilyen kicsire. Legtöbbször b/c lenne a játékom minden overpárral sokszor 9x-el is, ha meg lesettelt nh, legközelebb megkopasztjuk.
Pre call itt nem a legjobb, simán van value a 3betben, az elöbb leírtak miatt.
140bbvel: Pre nagyobb 3bet, oop mindig nagyobb kell mint 3szoros,főleg deepen(bár ez nem igazán az), erre a pushra meg nem tudom mit reagálnék. Talán tényleg jó a fold, mert ez az idióta overbet ai legtöbbször floppolt nuts vagy QQ-AA, de sírva hajítanám.