NL50 QQ 3bet pot
A hand után szét lettem fishezve, bár sztem a leosztás teljesen standard, slowolt AA-n kívül nemigen tudok value handet a kezébe rakni amit így játszik(AK-t játszhat így egyébként?), az ő range-e itt flop rr esetén sokkal inkább blöff/FD.
ellen átlagos 24/19 reg magas steal, FtoCbet 3bet pot: 42%, raise cbet 11%
Az én resteal-em bbről 7-8 körül van.
Jó ez így?
mi lenne a jó játék ha a turn nem Joker, hanem A , vagy ha 9 ? Minddkettőnél c/f?
BTN: $117.64
SB: $58.54
Hero (BB): $51.50
UTG: $25.00
CO: $54.27
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with Q Q
2 folds, BTN raises to $1.50, 1 fold, Hero raises to $5, BTN calls $3.50
Flop: ($10.25) K 2 7 (2 players)
Hero bets $5.25, BTN raises to $14, Hero calls $8.75
Turn: ($38.25) Q (2 players)
Hero checks, BTN bets $98.64, Hero calls $32.50 all in
River: ($103.25) 3 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $103.25
BTN shows A A
Hero shows Q Q
(Rake: $3.00)
persze az is egy opció hogy tényleg fish vagyok:)
Sztem jo az elgondolasod. AK-al nem hinnem, hogy amugy visszemelne. persze az mar egy masik dolog, ha Te ezt tudod, s az ellen ezt hasznalja ki, s tenyleg AK-al emel, vagy epp AQ-al Q magas flopon. De ez dinamika, levelling picit mar. En van, hogy az ilyenre majdhogynem airrel is visszatolom. S mutat egy setet :)
köszi a hsz-t, nekem is eszembe jutott ez a dinamika dolog, de a helyszín bwin NL50, itt ez annyira nem divat még:) Egyébként annyira durva history-nk nincs sztem hogy ez játszon
a legfontosabb stat a foldto3bet % lenne, míg a raise cbet-nek nem sok jelentősége van. (3bet potban) szóval lehet nála K. AK-t millióan nem 4betelnek ezen a limiten, KQ-t, KJ-t pedig vagy dob vagy nem.
a flop cbet véleményes. second párunk van, jobbat nem dob, rosszabb aligha fizet. viszont ha nem akarunk 3bet potban 2-3 utcát callozgatni blöff elkapóval, akkor nem hiba.
miután ráemelt a flop cbetre, sima fold. nem hiszem hogy olyan levelling harc folyna köztetek, hogy: "K magas dry flopon elég értelmetlennek tűnik a 3bettor szemében a raise Cbetem, ezért blöffre fog tenni, és bevágja gyengébbel..."
szerintem tízből kilencszer value raisel a flopon, a maga egyszerű és keresetlen módján.
a flop cbet véleményes. second párunk van, jobbat nem dob, rosszabb aligha fizet. viszont ha nem akarunk 3bet potban 2-3 utcát callozgatni blöff elkapóval, akkor nem hiba.
a legtöbb regnél ez szvsz draw lesz, K-al ritka a raise, settel is inkább calloznak, overrel sokszor látom ezt, de itt csak az AA van. Annyiból trükkösebb, hogy ezen a floppon FD--vel is simán floatolhatna, nagyobb +EV lenne a szemszögéből a legtöbb reg ellen. A másik probléma, hogy mit teszünk turnön, vajon meghívja e FD-vel a blankeket, jobb e a lead stb.
A flop callt én mindenképp jó játéknak tartom, de sokat számít a fold to 3bet-e, meg az afq.
Szvsz ezeket a handeket olyan szinten túl tudjátok elemezni, hogy konkrétan kacaghatnékom támad.
Nagyjából megismételhetném Zoli hsz-t, flop R--->ízi fold.
Ha FD, akkor mégis micsoda egy jó regtől?
AhJh max, minden mástól kikapsz.
Szvsz ezeket a handeket olyan szinten túl tudjátok elemezni, hogy konkrétan kacaghatnékom támad.
Nagyjából megismételhetném Zoli hsz-t, flop R--->ízi fold.
Ha FD, akkor mégis micsoda egy jó regtől?
AhJh max, minden mástól kikapsz.
nekem ettől a gondolkodásmódtól támad kacaghatnékom:)
Ez lenne az?