Ez lenne az?
Ez lenne az?
ne legyél már bohóc, több mint egy éves grafokat mutogatsz Starstól...wp
csak neked itt egy friss nagyrészt 50-es, de nem fogok itt neked magyarázkodni, ha egy breakeven szar lennék, akkor is bejössz okoskodni handelemzős topikba, hogy mi szarért elemezzük a handeket, gondolom ha AK lenne heronál akkor az lenne a "tanácsod", hogy allin azt max cooler...
Most válaszoltam először és utoljára ilyen provokációra, ha valamit még nagyon akarsz mondani, akkor privátban.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Szvsz ezeket a handeket olyan szinten túl tudjátok elemezni, hogy konkrétan kacaghatnékom támad.
Nagyjából megismételhetném Zoli hsz-t, flop R--->ízi fold.
Ha FD, akkor mégis micsoda egy jó regtől?
AhJh max, minden mástól kikapsz.
nekem ettől a gondolkodásmódtól támad kacaghatnékom:)
Mutass grafikont a Te gondolkodásmódodról... ezután eldöntöm melyik a helyes.
Emlékeim szerint nem a te handedhez szóltam hozzá...
Azért mert nem osztom az észt rendszeresen (mint te) egy topikban, még nem biztos, hogy megengedhetsz magadnak ilyen stílust.
Soha ne becsülj le embereket, főleg olyanokat akiket nem ismersz, mert a végén te leszel aki bohócot csinál magából.
Nem mutogatok én semmit... Kacagtál a gondolkodásmódomon, én pedig megnéztem a zseni képességeidet.
A handek amúgy 2010. febr - 2011- márciusáig vannak, szvsz ezek nem egy évesek ráadásul 310K hand azt hiszem tekinthető már alapnak.
Meghajlok a nagy szakértelem előtt, ha látom az eredményt.
Chivas: Én is bluffre/draw-ra tettem mikor játszottam, de te magad is írod hogy sokkal +EV-bb lenne a részéről floatolni (FtoCbet 3bet pot értéke is ezt a szokását támasztja alá), így bár kevés handet lehet a kezébe tenni mégis többször lesz ez value mint bluff (metagame hiányában).
BMWE: lehet hogy túl van elemezve, számomra mégsem volt ilyen egyértelmű a szitu, és minden hsz-nek örülök ami építő jelegű, az sem baj ha 10 oldal.
Kubesz: az az oldal egy kalap sz*r mind statok mint eredmény tekintetében (nálam pl köze nincs a valósághoz)
És légyszi ne itt személyeskedjetek, ment már így tönkre pókerfórum..
GL
A gondolkodásmódomon kacagtál, mire én eredményt kértem, de az internet adta lehetőségnek köszönhetően bárki meg tudja nézni az eredményeket, feltéve ha tudja a nick nevet. Rápróbáltam és láss csodát meg tudtam nézni egy szakértő eredményét.
Nem gondolom, hogy ezzel befeketítettem volna a neved, ha így történt elnézésedet kérem.
Hidd el nem nevetek azokon a játékosokon, akik mínuszosak, vagy BE játékot produkálnak, mert a játékosok nagy része így kezdi és nagyjából a 10%-uk lesz profi (de lehet, hogy kevesebb), a többi bónuszplayer marad, majd pár év múlva abbahagyja...
Gondolom nem érdekel, de azért hátha...
Én nagyon alázatos vagyok a játékosokkal szemben, még akkor is ha néha goromba stílusban "helyreteszek" embereket a fórumokon.
Bár engem tett volna helyre valaki anno... bárcsak ne küldtem volna el a picsába azokat, akik jobbak voltak tőlem, de én támadásnak véltem a véleményüket.
Elfogadom bárki véleményét, aki eredményt mutat és alázattal állok előtte.
Nem fogadom el az okostojások véleményét, akiknek nincs eredményük.
Meggyőződésem, hogy a fórumokon észt osztó nagy többségnek nem okoskodni, hanem okosodni kéne (és ezt ne vedd megint magadra).
peace
Chivas: Én is bluffre/draw-ra tettem mikor játszottam, de te magad is írod hogy sokkal +EV-bb lenne a részéről floatolni (FtoCbet 3bet pot értéke is ezt a szokását támasztja alá), így bár kevés handet lehet a kezébe tenni mégis többször lesz ez value mint bluff (metagame hiányában).
BMWE: lehet hogy túl van elemezve, számomra mégsem volt ilyen egyértelmű a szitu, és minden hsz-nek örülök ami építő jelegű, az sem baj ha 10 oldal.
Kubesz: az az oldal egy kalap sz*r mind statok mint eredmény tekintetében (nálam pl köze nincs a valósághoz)
És légyszi ne itt személyeskedjetek, ment már így tönkre pókerfórum..
GL