lederman
2007. dec. 21. 21:46

NL50: Set,de hogyan tovabb?

Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

BB: $50.75
Hero (UTG): $56.50
CO: $56.60
BTN: $8
SB: $63.15

Pre-Flop: 2Image 2Image dealt to Hero (UTG)
Hero raises to $1.75, 3 folds, BB raises to $5.50, Hero calls $3.75

Flop: ($11.25) AImage 2Image JImage (2 Players)
BB bets $4.50, Hero ??

kanrich_
Válasz lederman kommentjére
2007. dec. 21. 22:07

BB raises to 15

ha csak callolsz és lejön a szín, az gáz lehet. Vagy ha csak callolsz az gyanús lehet.

sztem.

Zoli
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. dec. 21. 22:28

BB raises to 15

ha csak callolsz és lejön a szín, az gáz lehet. Vagy ha csak callolsz az gyanús lehet.

sztem.

Egyetértek, most kell megnyerni mielőtt mielőtt lejön valami ijesztő lap.

Godmode
Válasz Zoli kommentjére
2007. dec. 21. 23:02

osztom a sracok velemenyet, emeles kovetkezik... :)

Slash
Válasz Godmode kommentjére
2007. dec. 21. 23:22

Nálam is emelés

lederman
Válasz Slash kommentjére
2007. dec. 21. 23:46

Na igen, de ha emelünk csak AKval tudja ugy megadni, h megverjuk:)
Nem jobb, ha úgy állítom be, mintha floatolnék a gyenge emelése miatt?
A színtől meg csak nem kell annyira tartani, végül is milyen 1színű lappal 3betelitek OOP az UTG emelőt?

Godmode
2007. dec. 22. 0:33

szerintem AT+ tol meg tudja adni, AJ meg ugye 2 par...

lederman
2007. dec. 22. 2:05

szerintem AT+ tol meg tudja adni, AJ meg ugye 2 par...

Na igen, de az AT,AJ nem sok embernek van benne a 3bet rangeben SBről UTG ellen.
Sztem ez egy átlagos játékosnál AK,QQ+ (nálam legalábbis ilyesmi, UTG ellen nem őrültködök SCkkel pozíción kívűl), ha lazább akkor TT+, AK, esetleg AQ, gondolom... Ezek ellen pedig WAWB-helyzetben vagyunk, így aztán adhatok neki szabad lapot, mert ezzel ugy tudom beállítani, mintha az A miatt lopni akarnék.
Vagy tényleg ennyire egyértelmű, h vissza kell tolni mivel AK ugyse dobhat, set ellen nincs mit tenni, többiekből meg ugyse szedünk ki semmit?

Godmode
2007. dec. 22. 3:27

nem tudom, hogy ki volt a konkret jatekos ennel a lejatszasnal, az biztos, hogy mast lepek egy 50/30-as ellen es mast egy 17/13-as ellen (mar persze ha ismerem oket), de a lenyeg, hogy 50NL-en is van sok jo jatekos ez nem vitas, de erre a sok jatekosra van sok-sok rossz jatekos is, akinel nem feltetlenul muszaj logikat/ertelmet keresni a megjatszasokban... Meg kell nezni szerintem, hogy ki lehet-e ebbol tobbet huzni, vagy nem... Azert jo nehany olyan kartya van, aminek nem orulnel, ha az jonne... Meg kell fizettetni az ellenfeleket... Szerintem...

medgypeti
2007. dec. 22. 9:25

Nálam a preflop megadás a kérdéses, hacsak nem állandóan 3betel az emberünk.Berakjuk a stackünk 10%-át preflop, úgy hogyha nem jön set akkor valószínű dobnunk kell.Így viszont a flopon szerintem is raise 15 körül.

Élő ügyfélszolgálat