NL50 SH 99 3b pot - "nehéz" döntés turnon
Ellenfél 25/22/40% steal
99-cel a 3betem value-ért megy, előzőleg háromszor is megadta már 3betemet, Axx/Kxx flopokon mindig dobott a cbetre.
A kérdés itt, hogy hogyan nyerjük ki a max valuet? A turn 5-ös nem jó lap a brl-re nekem, szóval airrel itt általában feladnám. Az ő range-e sztem teli van pp-kkel és A/K magas floatokkal (valszeg már elege volt).
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
CO ($42.03) 84bb
BTN ($51.50) 103bb
Hero (SB) ($79.71) 159bb
BB ($97.90) 196bb
Pre-Flop: ($0.75, 4 players) Hero is SB :9s: :9h:
1 fold, BTN raises to $1.50, Hero raises to $5, 1 fold, BTN calls $3.50
Flop: :9d: :5h: :3c: ($9, 2 players)
Hero bets $5.25, BTN calls $5.25
Turn: :5c: ($19.50, 2 players)
Hero ($69.46)?
Egy ilyen boardot hasonló szituban én AIR-el is gyakran 3barreleznék, így nálam turn bet/river push lenne a játék!
Egy ilyen boardot hasonló szituban én AIR-el is gyakran 3barreleznék, így nálam turn bet/river push lenne a játék!
én turn 1/2 alá kb 1/3 ,river overbet shove. turn nem fog dobni kis betre ha meg elege van úgy is be magyarázza magának h áááá ez blöff ....
szerintem jó lehet a check, ebben az esetben nem gáz a slowplay szerintem, hagyjuk hadd jöjjön össze neki valami magas pár riverre
Azok alapján az információk alapján, amit írtál az ellenfélről és a dinamikáról én turn x/c és river bet lennék. Ha tényleg az a read, hogy elege van már az embernek a besült steal-ek miatt, akkor itt várhatóan 100%-ban lövi a turnt.
...egyébként jók a feladványaid! Ne fogd vissza magad! :)
Azok alapján az információk alapján, amit írtál az ellenfélről és a dinamikáról én turn x/c és river bet lennék. Ha tényleg az a read, hogy elege van már az embernek a besült steal-ek miatt, akkor itt várhatóan 100%-ban lövi a turnt.
Jogos a kérdés. Turn call-unk után nem vagyok biztos benne, hogy tovább hívná a magas pot miatt, még SD képes lappal sem. Arra gondoltam, hogy a turn call, river bet pontosan elég értelmetlen line ahhoz, hogy megadást kapjunk és amiért eleve felmerül a kérdés.
Ha turn-ön blöfföt vársz akkor riveren miért nyitsz elé?