NL50 SH - AA 3bet potban 200bb, river max value
No, akkor az első hand-em a small stakes topicban :)
Az ellenfél egy jó, nyerő reg, szvsz a legjobb playa, akivel eddig bwin-en találkoztam (később kiderült, hogy magyar, nem tudom, olvassa-e a fórumot).
Néhány stat-ja: 21/17, 6-os 3bet, 4,44-es agresszió, 43k hand alapján 11bb/100 a winrate-je
A hand előzményéhez ez is hozzátartozik. Volt oda vissza jópár adok-kapok, meg imidzs építés.
Nos ennek fényében akkor a kérdéses hand:
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN _Jellyfisher ($110.54)
SB marietera ($25.29)
BB Hero ($114.95)
Pre-Flop: ($0.75, 3 players) Hero is BB :ad: :ah:
_Jellyfisher raises to $1.50, marietera folds, Hero raises to $6, _Jellyfisher calls $4.50
Flop: :8d: :6h: :jh: ($12.25, 2 players)
Hero bets $11, _Jellyfisher calls $11
Turn: :as: ($34.25, 2 players)
Hero bets $19, _Jellyfisher calls $19
River: :6d: ($72.25, 2 players)
Hero na mekkorát bet-eljen, hogy kihozza a max value-t?
Turn-ön azért emeltem ilyen kicsit, mert az előzmények alapján arra számítottam, hogy blöff-öt indukálhatok a kis emeléssel. Ha pedig call-ol,
akkor pont egy pot-nyi stack marad hátra, szóval ezzel a bet size-zal tudtam leginkább nehéz döntési helyzetbe hozni, hibára kényszeríteni. Ha rosszul gondolom, szívesen veszek a turn-bet méretről is véleményeket.
River-en szerintem csak az a kérdés, hogy mekkorát emeljünk. Check-elni nem érdemes szerintem, mivel szinte az összes kézbepárral mögénk check-el, mivel van sd value-ja, jobb lapot meg nem tud dobatni. Egyedül talán a 99-JJ-t fordítaná blöffbe, illetve a párt nem alkotó lapjait, de azok közül river-re már nem nagyon lehet semmi a range-ében. Szóval ezek miatt leginkább bet. Kérdés, hogy mekkorát, amit 200 bb deep-en call-ol egy kézbepárral? Esetleg érdemes push-olni, hátha az előzmények miatt blöff-nek gondolja?
ellene vékonyan vbetelném a river-t, mivel lehetséges hogy indukálod, és lazábban is fog lecallozni, deepen marginális lappal nem fog megadni rendes vbetet.
shove.
shove.
mi calloz ami eddig ne raiselt volna deepen?
Kérdés, hogy mekkorát, amit 200 bb deep-en call-ol egy kézbepárral? Esetleg érdemes push-olni, hátha az előzmények miatt blöff-nek gondolja?
mi calloz ami eddig ne raiselt volna deepen?
shove.
push
amivel megadja az 1/2potot, megadja az allint is valszeg
4-5sec tank után 55$, vagy snapshove.
fél potot nem hívunk, mert arról tudja hogy sosem blöff.