Szerintem a 1/2 potos cbet-edre látta jónak a visszaemelést, amit megpróbált elvinni turnon - elég gyenge size-zal. Riveren kicsit betelnék - 11, 12 körül -, hogy Kx-ek calloljanak.
de ezekkel miért c/r-elne radasul úgy h hero 2 emberbe cbetel?
de ezekkel miért c/r-elne radasul úgy h hero 2 emberbe cbetel?
valóban.. én is cbetnek írtam.. sry, a többi viszont marad.. :)
Vagy mögécheckelném, vagy valami nagyon gay sizeot választanék, amit még "bmegcallolhat" valami szeméttel. Sok érték biztosan nincs benne a riveren.
Ilyen line után tényleg bravúr olyan handet adni a kezébe, amiben lenne még HERO számára komolyabb value. Blöffre nem fog tenni és csak azért callolni egy esetleges combos betet. Inkább valami 1/3 pot alatt kicsivel, amit még a kíváncsiságtól hajtva kierőszakolhatunk belőle. Erre ch/r set nélkül nem nagyon fog jönni. Ha mégis meg merné lépni akkor gratula neki és hagy vigye. De a legvalószínűbb a fold. Ahhoz azért túl erős egy set ilyen száraz boardon, hogy csak úgy ingyen sd-ba vigyük riveren IP. szvsz
lehet hülyén hangzik, de lehet, hogy én mögcheckelném. nem látok olyan gyengébb lapot, amire ráillik a játéka és kifizet. ha valami gyenge párt fordított blöffbe (vagy total air), akkor riveren c/f-ol. ha pedig set - amivel ilyen gay sizing-ot használt, hogy raise-t indukáljon -, akkor meg c/shove a játéka. nekem amúgy eléggé oversetnek tűnik - amivel nem azt mondom, hogy én is így játszanám.
Teljesen egyetértek veled, mondjuk nem lepődnék meg, ha egy 56s/53s lapot mutatna. Vannak érdekes dolgok manapság :)
sosem checkelnék és én sem emeltem volna flopon, meg turnön a helyedben.
bet 30 aztán legyen hős TJ-vel.
nagyon óvatos játék mögécheckelni, amikor KK szinte sosem játszik így preflop, TT meg floppon.
aki mögécheckelne az river betre dobta volna?
gondolod, hogy elégszer lesz itt hős 30usdre? :)
elsőre arra gondoltam, hogy mivel még tp erejű lap se nagyon lesz nála, egy kisebbet betelnék, hátha ****ing calloz vmi blöffbefordítot szral, vagy kitalál rá valamit.