Érdekessé teszi ezt a partit, hogy egy kicsit deepebb, mint 100bb, valamint, hogy legkisebb setünk van (SB-nál lehet jobb lap). A flop kis beted lehetett indukáló hatású is, így nehéz eldönteni, hogy milyen erejű lapja van az SB-nak. A te lapod sokkal inkább face up, ha a turnön visszaemelsz. Továbbá így szintén te leszel az, aki először kommitálja magát a handben (ha visszaemelsz a turnön). Ha pedig nem emelsz vissza, akkor kockáztatod, hogy value marad a partiban. A legnagyobb gondnak azt érzem itt, hogy viszonylag kevés zseton került be a potba, mielőtt a lapod ereje nyilvánvalóvá válik (turn visszaemelés). Utóbbihoz leginkább a kis flop bet/call line, valamint az ellenfél ügyes turn donkja vezetett.
Előbbiek miatt személy szerint nem érzem egyáltalán könnyűnek és egyértelműnek a turntől kezdve alkalmazni célszerű line-t.
Megítélésem szerint, ahogy ez a hand ment a turnig, van létjogosultsága a Romsy által írt passzív line-nak is a turntől kezdve, ahol is a riveren én is egy nagy bet méretet választanék, és bíznék egy hero callban az ellenféltől (már ha gyengébb az SB lapja). Kis betet a riveren nem tartom jónak, mert csak sokat bukunk, ha jobb lapja van, illetve keveset nyerünk, mikor gyengébb.
Másik oldalról, ha teljesen fogalmatlan az ellenfél, akkor jobbnak tartom a turn raise játékot. Ez a klasszikus nagy lappal agresszíven játsszunk és bízunk benne, hogy az ellenfél nem olvassa különösebben a handet csak simán kifizet.
És végül még annyit, de sztem ez az előbbiekből átjött, én a flopon mindenképpen nagyobbat emelnék (ha 100bb-s handről lenne szó, akkor ez a size is rendben lett volna ilyen dry flopon), majd valószínűleg az SB c/r-re újra emelnék. Utána sokkal könnyebb a játék...
Update:
Továbbá megértem Epiment is, aki a river mögécheck mellett érvel, hiszen, ahogy azt én is írtam, ahogy ez a hand ment, fogalmunk sincs hol tartunk, az ellenfél mutatott némi erőt, de ez lehet csak az indukció miatt volt, és a potban még semmi pénz, míg előttünk egy csomó. Megértem, hogy ilyen szituban a check is felmerül a riveren, de valahogy még mindig jobbnak tartom a betet. Egyszerűen túl sok value maradhat a handben.
én visszaemeltem volna rá, ha oversetel, akkor az övé a pot,lemákolt... legyen jó napja, de csak megadni szettel szerintem nem elég jó...