NL50 SH KQo
Sziasztok!
Erre a partyra lemmek kivancsi, hogy hogy jatszanatok. Flop rr? Turn? köszi. ellenfelreol van hand, de mineolt, ill. meghagyom a nickjet is, mert sokan jatszotok itt, hatha igy konnyebb.
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO ($50.30)
BTN ($107.35)
Hero ($82.71)
BB ($50)
Pre-Flop: ($0.75, 4 players) Hero is SB :ks: :qh:
2 folds, Hero raises to $1.50, BB calls $1
Flop: :7h: :td: :jh: ($3, 2 players)
Hero bets $2, BB raises to $8, Hero calls $6
Turn: :3h: ($19, 2 players)
Hero checks, BB bets $9,
Hero?
Szerintem jó így, egy ilyen flopon nem szeretném betenni egy szolíd TAG ellen.
Turn meg fold, sokszor drawing deadek leszünk szerintem, bár nagyon jó az odds...
Flop-on szerintem jobb lenne a c/r.
Turn fold nálam egyértelműen.
és ha flopon c/r és megadja akkor tunön hogyan tovább?
Hát én flopon nem raknám be, lehet csak 6 outod van+overcardok, vagy még rosszabul állsz, FE nyilván nincs ha ezen a flopon visszaemel. Szerintem jó volt így. Ha check/raisel-re játszol, akkor szerintem draw-ra fog tenni, és pozícióból lejátszik.
és ha flopon c/r és megadja akkor tunön hogyan tovább?
Hát én flopon nem raknám be, lehet csak 6 outod van+overcardok, vagy még rosszabul állsz, FE nyilván nincs ha ezen a flopon visszaemel. Szerintem jó volt így. Ha check/raisel-re játszol, akkor szerintem draw-ra fog tenni, és pozícióból lejátszik.
Azért kell set-tel is c/r-t játszani sokszor, hogy ne higgyék, hogy csak draw lehet nálad. Persze van olyan, aki csak draw-val c/r-zel, az ilyen ellenfeleknek face up a lapja ilyenkor.
Ez igaz, és ammennyiben ki van egyensúlyozva akkor mehet a C/R. (persze ehhez az is kell, hogy ezt az ellen is tudja, de azért ez nem olyan egyszerű mint pl. egy 4bet range-et balance-olni. Ebben az esetben pl. ha setünk van kellemetlen lenne ha mögénk checkel.)
Ha set van nálunk és mögénk checkel az valóban kellemetlen, de a balance miatt meg kénytelenek vagyunk néha. A helyes arányt megtalálni, melyik ellenfél ellen jó, milyen helyzetben, mi az asztaldinamika, milyen imidzsünk van éppen, mikor érdemes csinálni... Ugye a póker sokváltozós játék, ez benne a szép. Szóval ez is egy olyan hand, amire nem lehet egyetlen tuti megoldást mondani, amolyan "attól függ" eset. Amit leírtam az szerintem egy _lehetséges_ jó opció.