Én nem játszom casht, de egy settel nem emelnék vissza ekkorát egy szerintem elárult over ellen! Mivel calloltad a 3betet így már abszolút overre tennélek, így turnön sem tolnék allint, mivel nem szeretném, hogy dobjál! Az én gondolatom szerint vezettél a QQ-val, de mivel megkérdzted, így gondolom set ellen játszottál!! Ezért nem egyszerű játék ez :)
A végeredmény érdekelne! Köszi
Én is tudnám flopon dobni, pont azt akarja hogy overpárral callolj a turnon.
Azt nemtom, hogy mind ezt csinálja-e. Amúgy én veszem a handeket, és a regek többsége bukó jóval nagyobb (50-100k) handmintán. Nem nagyon találkoztam még nyerővel. Nem is értem minek játszanak. :D Sztem a sima asztalokon sokkal jobbak a regulárok. Zoomon rengeteg idióta mutatást látok, néha sírok a röhögéstől. :) Amúgy a Zoom FR-rel vigyázni kell, rengeteg a hiperübernit, akik ellen a 2nd/3rd nutsot (és itt nem overpárokról beszélek) el kell tudni dobni. Pl. bottom settel vagy T magas flössel nem mindig ajánlatos tönkremenni.
A handhez: belelevelingelheted magadat, hogy ő tudja, hogy te nem akarsz tönkremenni overpárral 200bb deepen, ezért megpróbál kiblöffölni, de ennek a kiderítése elég drága mulatság lenne. És ezt ő tudja, hogy drága lenne neked, ezért blöfföl. :D (vagyis ez egy körforgás)
Amúgy a nagy visszaemeléshez annyit, hogy vagy azért emel vissza ekkorát, mert blöfföl, hogy turnon tudjon pusholni, és így nagyobb a fold equityje, vagy azért, mert fél a flop színhúzótól, mert ha lejön a turnon vagy a te overpárodat ijeszti el, vagy lejavulod a setjét (ha Acxc-d van).
Na mindegy, én ezt flopon eldobnám, next hand.
Nem kell ezt túlvariálni. Pre opener is callolta a sqz-t. 200BB eff-el nem fog dobni kb semmit, amivel jó eq-et tud kialakítani. A range-ében van az összes set. Floppon kb set + combodraw amivel ránkemel. 100BB deepen néha meglesz a pot odds a range-e ellen, 200BB-vel soha. Ha nincs readed, hogy nagyon tolóckodik és itt bd draw-kkal, random lapokkal is emel, akkor nem jó a flop call (pláne turn foldal), mert totál face up a range-ünk, és tökéletesen tud ellene játszani. Alapvetően deepen számítani kell rá, hogy nagyon sok 3bet potban equity mineolnak az ellenfelek, különösen pozícióból. Deepen a lapok közötti különbség vékonyabb lesz. 3betelj többet ilyen szituban, szedd föl a sok fölösleges flatből generálódó deadmoney-t, viszont ne értékeld túl a pre monstereket.
Ha jó játékos, akkor most set mine-olt, bejött neki, és pont azért játszik így, mert néhány partival korábban 86-tal blöffként is ezt játszotta. Abban nagyjából biztos vagyok, hogy pontosan tudja: overpár van nálunk. A döntés pont azért nehezebb, mert faceup overpárunk ellen - ha jó és agresszív játékos - a blöff esélye törnön nagyobb. A flop visszaemelés "véletenül" pont akkorára sikerült, hogy törnön potnyi emeléssel all in tudott menni.
Szóval vannak érveim mindkettő (dobás, megadás) mellett, de szerintem most megadást remél, így dobnunk kell. A dobás mellett szól még a 200BB deep játék is, 100bb mélyen lehet, inkább megadnék.
Floppon nem tudom tudnék-e dobni. Nem érzem túl erősnek azt a játékot még 200bb mélyen sem, ha 3bet potban flop visszaemelésre mindig dobom az overpárt.
"Floppon nem tudom tudnék-e dobni. Nem érzem túl erősnek azt a játékot még 200bb mélyen sem, ha 3bet potban flop visszaemelésre mindig dobom az overpárt."
Itt mások a körülmények, mint egy sima 3bet potban.
tízes, nyolcas, vagy ötös szett. majdnem 4x a 3bet, keményen védi a draw-k ellen... KK, AA-t lehet hogy szintén így játszaná, de inkább szett. kétpár szinte kizárt.
Nem kell ezt túlvariálni. Pre opener is callolta a sqz-t. 200BB eff-el nem fog dobni kb semmit, amivel jó eq-et tud kialakítani. A range-ében van az összes set. Floppon kb set + combodraw amivel ránkemel. 100BB deepen néha meglesz a pot odds a range-e ellen, 200BB-vel soha. Ha nincs readed, hogy nagyon tolóckodik és itt bd draw-kkal, random lapokkal is emel, akkor nem jó a flop call (pláne turn foldal), mert totál face up a range-ünk, és tökéletesen tud ellene játszani. Alapvetően deepen számítani kell rá, hogy nagyon sok 3bet potban equity mineolnak az ellenfelek, különösen pozícióból. Deepen a lapok közötti különbség vékonyabb lesz. 3betelj többet ilyen szituban, szedd föl a sok fölösleges flatből generálódó deadmoney-t, viszont ne értékeld túl a pre monstereket.
Koszi mindenkinek a valaszt. "Termesztesen" TT volt nala :( Megadtam az insta shove-ot is, az alabbi hand volt a read korabbrol. Viszont azt nem tudom eldonteni, hogy ennyire jo emberunk, hogy mindent ugyanugy jatszik vagy total veletlen volt ez. Egyebkent, ha nem latom ezt a leosztast kb. 10 perccel korabban akkor egy eleg sima fold lett volna flop-on.
Mondjuk most sajna elegge bizonytalan vagyok, mert szerintem rengetegszer dobok, de ugy tunik meg mindig nem eleget. Eddig -25 BI a szeptember, kb. minden 2. overparomra jut egy set. Nem baj, majd megfordul ;)
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 9 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $31.46
SB: $38.99
BB: $47.75
UTG: $57.95
Hero (UTG+1): $80.18
UTG+2: $119.40
MP1: $91.05
MP2: $13.98
CO: $37.55
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG+1 with T T
1 fold, Hero raises to $1.50, UTG+2 calls $1.50, 5 folds, BB calls $1
Flop: ($4.75) 9 8 J (3 players)
BB checks, Hero bets $2.72, UTG+2 raises to $8, BB folds, Hero calls $5.28
Turn: ($20.75) K (2 players)
Hero checks, UTG+2 bets $12.50, Hero calls $12.50
River: ($45.75) 9 (2 players)
Hero checks, UTG+2 checks
Final Pot: $45.75
Hero shows T T (two pair, Tens and Nines)
UTG+2 mucks 8 6
Hero wins $43.69
(Rake: $2.06)
Ja es egyebkent, nemregen kezdtem el Zoom FR-et jatszani. Gondoltam kiprobalok egy LAG-abb stilust, egyelore annyira nem megy, 3bb/100-at hozok, ezt en nagyon kevesnek erzem. Meg az atlag nit sem tud dobni top par / jo kicker kombot, gyakorlatilag semmilyen board texturan.
Mi lenne az elfogadhato bb/100?
Koszi.