én viszont flop chback, turn és river call-t játszanék ellene a legtöbbször ilyen boardon!
sztem nem fog pl over párral sem három utcát callolni. ezért kicsiket hívogatnék pl pot 1/3 minden utcán. flopon lehet még kisebb kb 9. persze ha nagyon agro vagy akkor mehet emberi bet size minden utcán.
kicsit betsize előnye h lehet még pár nélkül is megad flopon pl KQ. hátránya h gyengeségnek tűnhet a szemében és megpróbál kiblöffölni egy olyan flopon ami erősen eltalálja a ranget. ha ezt feltételezzük róla akár call down is lehet.
Flop kisbet turn potbet milyen lenne? Így a c/raise nem annyira gáz, és nem hiszem, hogy egy turn potbet után lenne kedve blöffölni, viszont túlbecsülheti az implied oddsát, és széles range-dzsel adhatja.
Max value!
Úgy látszik akkor senki nem ért velem abban egyet, hogy ebben a handben ezen a boardon(!) alig van érték a handunkben, mindenki szeretne bepakolni minél több pénzt?
Lehet akkor én látok rosszul valamit bár azt erősen kétlem, hogy keveset valuebetlnék.
Itt a vége, a board alakulása egyébként abszolút parádés(-amire azért számítani lehetett a flop textúrából), SZVSZ riveren 2párnál rosszabb handel nem fog callozni chbacket jónak látom.
Flop: :8h: :9d: :6d: ($36, 2 players)
TMoura checks, Hero checks
Turn: :th: ($36, 2 players)
TMoura bets $18, Hero calls $18
River: :js: ($72, 2 players)
TMoura checks, Hero checks
Nem sok közöm van a deep hu játékhoz, de az alapján amit leírtál, én se hiszem, hogy cbetelném itt a floppot, túl könnyű cr szitu ez neki, neked szinte minden lappal szarul esne ami lehet nálad. Ha a random párjait blöffbefordítja, akkor valóban nem sok value lesz a cbetben, ő meg amellett, hogy ez a board azért el is találta valamennyire, elég könnyen tud egy flop cr után tovább lőni a legtöbb turnon bármivel.
Mivel a range-e ugye elég sok hülyeséget tartalmaz, sztem tök jó a terved, bár blank riveren nehezen tudnék dobni, ha valóban úgy véled, hogy ott már nem lő gyengébbet, lehet az lenne a jó.
Ezen a riveren kábé blöff, ha betelsz.
Egyébként azon gondolkoztam, hogy 200bb + deep hu-ban milyen változtatásokat kéne eszközölni a 3-4-5bet range-eken, vagy, hogy egyáltalán szükség van egy pl 4bet range-re egy deep-ebb játékban ahol pre szinte lehetetlen, hogy bemenjen a pénz, viszont egy faceup range-el 4betelő elég kellemetlen helyzetbe kerülhet, mint itt is.
Egyébként azon gondolkoztam, hogy 200bb + deep hu-ban milyen változtatásokat kéne eszközölni a 3-4-5bet range-eken, vagy, hogy egyáltalán szükség van egy pl 4bet range-re egy deep-ebb játékban ahol pre szinte lehetetlen, hogy bemenjen a pénz, viszont egy faceup range-el 4betelő elég kellemetlen helyzetbe kerülhet, mint itt is.
benne hagytál pár száz bb értéket a partiban
benne hagytál pár száz bb értéket a partiban
-érezheti úgy hogy "meg kell védenie" az 1pár típusú handjeit (mint ahogy ez idáig "lejött" nekem abbol ahogy gyenge 1párokat ch/r.-el) továbbá simán ch/r elhet bluffből is, mert engem csak akkor talált el a board ha overpárom van, és még azoknak is egy részét el fogom dobni.
Szóval potenciálisan nagy esélyt látok tőle, mind bluffből mind értékért (rosszabbal). Viszont elég nagy esélyt látok arra is, hogy nem fogja folytatni. Mármint ha flopot ch/r.-eli biztosan nagy leszűkül nutsokra a turn betje is.
Azzal, hogy betelek megadom az ő számára a lehetőséget, hogy ch/r-el elvigye a kasszát. (eléggé nagy sizeokkal ch/r.-elt mindig)