NL50SH full river
Everest - $0.50 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
BTN: $151.55
SB: $51.60
BB: $50.00
UTG: $115.45
Hero (MP): $50.00
CO: $65.70
SB posts SB $0.25, BB posts BB $0.50
Pre Flop: ($0.75) Hero has K:h A:d
UTG raises to $1.75, Hero calls $1.75, fold, fold, fold, fold
Flop: ($4.25, 2 players) K:d 4:s 4:d
UTG bets $2.00, Hero raises to $5.50, UTG calls $3.50
Turn: ($15.25, 2 players) 4:c
UTG checks, Hero bets $10.00, UTG calls $10.00
River: ($35.25, 2 players) J:h
UTG bets $35.25, Hero ????
Ellenfél 6K hand alapjan 17/13/3.4, WTSD 32, kicsit vesztő regulár (-1BB/100). Láttam már tőle 3 utca blöfföt/semi blöfföt, overpárral f,t bet, r check-et, de ilyen linet még nem.
megeszem a nemlétező kalapomat ha ez akár 1%-ban is blöff lesz, max felezésre callolsz de meglepne ha igy belebombázna királlyal riveren. Soha az életben nem fog igy blöffbefordítani valami TT-szerűséget, draw meg ugye nem is volt eleve ami misselhetett (turn után legalábbis).
Ez sírva de dobható nálam
En nem jatszok fullringet de konkretan az AA,KK,JJ lapok vernek, ebbol kettore van blockerunk. JJ-val meg ilyen statokkal nem hiszem h elmegy a riverig. Masik kettovel meg nem hagyna inkabb teged bloffolni/valuebetelni riveren? Sztem call.
nem full ring, hanem nekem van full house-om és a riveren vagyok gondban.
Pre 3bet és nincs ilyen river probléma!
17/13 utg emelését kb soha nem 3betelném AK-val
Nálam ez zokogó fold.
Nem tudom lapra tenni. Egy 32-es WTSD-vel a JJ-t szerintem legkésőbb turnön bedobta volna. 4-es nincs a rangében. KK lehet, de abból alig van kint. AA lehet de kéne valami agresszió adat, hogy reális-e, hogy nem emelt vissza floppon emelt a turnon (én AA-val egy ilyen floppon megpróbálnám betenni). AK tán még leginkább és splitelsz.
Leginkább JJ szagú
32 wtsd kifejezetten magas, szóval egy JJ-vel éppenséggel megadhat. Egyébként Kx-szel jó játék ez az UTG-től, minden más lappal viszont gáz. Meg kell nézni a river aggressziót, aztán aszerint dönteni a callról.
A 32 wtsd magas de pre nagyon nit, szóval csak erősebb handekkel kerül partiba-> lehet nagyobb a wtsdje. 32 így is sok talán, de 27-30 normálisnak mondható. Sztm ebből a wtsd dologból így sok következtetést nem vonhatunk le. Amugy ez annyira split szagú h jelen esetben jó lehet splitre callolni mert a már bent lévő pot felét nagyon-nagyon sokszor megnyerjük...de nem vagyok biztos benne,nem számoltam ki.