fold! de csak nekem nem tetszik a flop raise?? miért raiselünk? főleg ilyen size-al?? én nem látom értelmét a flop raise-nek. és ez szerintem tipikus nuts megjátszási mód, szerintem KK vagy AA van nála!
nem raiselném flop, lehet blöffre fog tenni és adja TT-vel, vagy QQ-val de az ellen turn is mindig megy be pénz lejavulni meg nem nagyon tud. lévén, hogy pozícionk van az erős range-e s a tág flop call range-önk miatt akár barrellezhet is Amagassal, amivel btw tud javulni is második legjobb lapra. lévén, hogy pozink vagy ha checkeli a turn-t is tud bemenni pénz kisebb párok ellen, emellett meg az hogy erős utg range ellen játszunk mp és raiseljük ezt a floppot essetleg dobásra sarkalhatja.
River inkább fold, JJ, KK, AA nagyon benne van, bár nem nagyon értem mi értelme lenne betolnia itt bármivel is. Ha csak nem feltételezi h checkeled a Kt riveren akkor nem értem mire jó ez, ha betelsz s ott tolja be sokkal inkább komitid vagy így viszont dobhatsz is néha. + a random air-eket is dobatja. azt nem hinném, hogy így blöfföl mert azt azért nyílván nem hiszi h itt K-t fogsz dobni. szal nem értem, de feszes, őszinte playának el lehet ezt dobni, felezésért nem olyan happy callolni + ez pont K elleni valuebetnek tűnik.
nem full ring, hanem nekem van full house-om és a riveren vagyok gondban.