Reg vs. bottom szet 160BB eff.
UTG standard regnek tűnt: 19/17 ~50 hand (nincs több info, mert anonim asztal, eddig hülyeséget nem csinált)
SB (€16.71)
BB (€53.59)
UTG (€79.83)
MP (€53.92)
CO (€47.27)
Hero (Button) (€106.40)
Preflop: Hero is Button with 2, 2
UTG bets €2, 2 folds, Hero calls €2, 2 folds
Flop: (€4.75) K, 9, 2 (2 players)
UTG bets €2.25, Hero raises €6.75, UTG calls €4.50
Turn: (€18.25) 4 (2 players)
UTG checks, Hero bets €14.25, UTG calls €14.25
River: (€46.75) A (2 players)
UTG checks
Hero ???
Van-e value a river betben, egyáltalán mi lehet a range a flop bet/call turn c/c line után
ATss+, QJss, AA, AK, KQ, meg a 99 KK fele mondjuk, TT-QQ néha.
Nem értem amúgy miért játszotok ennyien anonim asztalokon, de ti tudjátok.
callolhat river ha úgy gondolodik, hogy button sokat callolsz és blöffraiselsz ilyen deep-en button sc-kkel pl, mivel a A magas fd-vel cbackelsz többnyire és ha azt mondja, hogy nem lesz nálad AK meg AA sűrűn, akkor a range-ed a két szettre meg besült húzókra korlátozódik, ezek mennyiségétől függően jó lehet neki a call. Ez persze AT-AQs-el mivel blokkol egy rakás fd-t ez nem lesz túl jó, de talán ezt nem veszi észre.
Természetesen van value a betben. Kérdés hogy mekkora. Ezt neked kell kideríteni az eddig látott játéka alapján. Akár jó lehet a push is.
Itt egy pusht nem nagyon fog tudni callazni szerintem.
Legalábbis gyengébbel biztos nem :D
Én fél pot alatt betelnék, hátha K-ok még callaznak
Bet 19,95. Vicces, de raisre dobható is.
Ha flopon erősebb lenne az ellenfél nálunk, vszínű, hogy nagyobbat cbetelt volna. Szerintem mehet neki valueraise riveren -fél pot alá betelnék én is. Kérdés, hogy visszatolja-e AK-val.. bár aki a 3. utca betre, c/r ai megy riveren.. sose lesz gyenge.
Bet 19,95. Vicces, de raisre dobható is.
Nem értek egyet feltétlenül, ha két húzót berak a range-edbe, akkor simán beletehet 3at vagy 4et is, főleg ha nem blokkolja a Qs Js lapokat, innentől meg jó lesz a pot körüli bet, főleg, hogy 20 usd ritkábban blöff és ugyan úgy semmi nincs a valuerangedben ami 20usd betel és megveri AQval,(és ez kábé KQra legtöbbször AKra is igaz lesz) mintha 45öt betelne.
Nem értek egyet feltétlenül, ha két húzót berak a range-edbe, akkor simán beletehet 3at vagy 4et is, főleg ha nem blokkolja a Qs Js lapokat, innentől meg jó lesz a pot körüli bet, főleg, hogy 20 usd ritkábban blöff és ugyan úgy semmi nincs a valuerangedben ami 20usd betel és megveri AQval,(és ez kábé KQra legtöbbször AKra is igaz lesz) mintha 45öt betelne.
Melyik reg az aki busted draws boardon busted draw-val betpotolna?! :D