Sh Nl 40 floppolt poker bajban???
$0.20/$0.40 No Limit Holdem
Prima
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO Chickenlal ($52.93)
BTN Hero ($51.74)
SB leiffrom ($20.04)
BB alien526 ($18.96)
Pre-Flop: ($0.60, 4 players) Hero is BTN :2h: :2d:
Chickenlal raises to $1.40, Hero calls $1.40, 1 fold, alien526 calls $1
Flop: :2c: :2s: :ks: ($4.40, 3 players)
alien526 bets $0.40, Chickenlal raises to $3.20, Hero calls $3.20, alien526 folds
Turn: :kc: ($11.20, 2 players)
Chickenlal bets $7.40, Hero calls $7.40
River: :kh: ($26, 2 players)
Chickenlal bets $40.93,
Chickenl 24/22,3bet 11%, agg 4,5
Elég agro az ellen, nem fish.
Jó ez a lejátszás, vagy emelni kell, el lehet ezt dobni?
Én SH CG pályafutásom (1M+ hand) alatt egyszer dobtam pre KK-t (200BB deepen, shortie pushra 3beteltem, mögöttem ultraNIT cold4betelt - 3,5x 3bet), nyilván AA volt nála, de a flop Kxx(r) volt.
Akkor megfogadtam, hogy többet ilyent nem teszek. :)
Én SH CG pályafutásom (1M+ hand) alatt egyszer dobtam pre KK-t (200BB deepen, shortie pushra 3beteltem, mögöttem ultraNIT cold4betelt - 3,5x 3bet), nyilván AA volt nála, de a flop Kxx(r) volt.
Akkor megfogadtam, hogy többet ilyent nem teszek. :)
Hát, én Unibeten nem tenném be a stackem 4/5-ét riveren olyan lappal, aminél elég sok jobb van. Király nélkül meg őrült lenne ha így játszana, mert nálad viszont simán lehetne az; kis párokat/flösshúzókat dobtad volna turnön, úgyhogy nem nagyon tehet más lapra, csak királyra, vagy valami fura herocallra.
Szóval riveren eljátssza, hogy blöfföl a semmivel, mert amivel egy értelmes emelést adnál, azzal valószínűéeg az all-int is.
Gondolom turnön már majdnem biztos voltál benne hogy király van nála, ott visszaemelhettél volna; nem fog 3 utcát blöffölni gyenge lappal, úgyhogy nem volt túl sok value a slowplayedben.
Szép történet, de mégis mi köze a handhez?
Szép történet, de mégis mi köze a handhez? :D
Amúgy meg turn raise, slowplay u pay....
Pókert mi javulna le? Runner-runner póker esélye elenyésző, ha blöffölni akar csak tessék itt a kiváló alkalom.
azért ez elég durva board. a topikcímet olvasva elsőre azt hittem, hogy csak viccelsz. :)
Király póker, mint bluffcatcher volt a címe annak a topiknak, emlékszem...
Ha BBJ-s asztal akkor nem kérdés, de én itt sem dobnám el, legfeljebb beleverek egyet az asztalba...
Pókert mi javulna le? Runner-runner póker esélye elenyésző, ha blöffölni akar csak tessék itt a kiváló alkalom.