Sztem meg mindketten jól játszottátok a partit, azaz zoltanh fejében sem szabadott felmerülnie a dobásnak, neked meg ugye nutsod volt....
Az a baj ezzel a KTo coldallal, hogy mit csinálsz vele mondjuk egy KTJ floppon, vagy egy KTA-on?
Floppolt sorod pedig nem lesz elégszer ahoz, hogy a többi esetben check-foldolj
Jelen esetben zoltanh a ranged(ami itt TT, JJ AJ, AQ, KT, ezt még talán tágabbra is lehetne venni, ha van readed róla) magasan veri...ez egy tipikus cooler
Sztem meg mindketten jól játszottátok a partit, azaz zoltanh fejében sem szabadott felmerülnie a dobásnak, neked meg ugye nutsod volt....
Az a baj ezzel a KTo coldallal, hogy mit csinálsz vele mondjuk egy KTJ floppon, vagy egy KTA-on?
Floppolt sorod pedig nem lesz elégszer ahoz, hogy a többi esetben check-foldolj
Jelen esetben zoltanh a ranged(ami itt TT, JJ AJ, AQ, KT, ezt még talán tágabbra is lehetne venni, ha van readed róla) magasan veri...ez egy tipikus cooler
Nem szeretnék a saját játékomról itt vitafórumot nyitni, mert nem erről szól a topik. Úgyhogy csak annyit, hogy valóban ritkán kapok vele sort, de nem sűrűbben fogok vele ász set ellen játszani. Lehet, sőt biztos, hogy nem mindig hozok 100%-ban helyes döntéseket, de preflop a pozíciót sokszor többre becsülöm, mint a kézben lévő lapom erejét. Egyelőre ez plusszos játék az aktuális parti végkimenetelétől függetlenül.
Kisrapi: azért írtam, hogy rosszul játszott, mert azzal, hogy visszatolta simán eldobathat egy AK, QJ, 910s jellegű lapot aminél sokkal erősebb ebben a helyzetben, viszont 100% megadást kap az egyetlen nála jobb lapnál. Nem dobatni akart, hanem pénzt behúzni, amire nem igazán alkalmas egy overbet allin. Szerintem. Én a helyében csak megadtam volna, és csapdázok a monsteremmel, amivel valószínűleg egy sokkal gyengébb lapból is tudok még pénzt kihúzni. Dehát nem egyformán játszunk hála Istennek!
Bumbanas: az optimális stratégiában egyetértünk, én sem vittem volna all-in floppon. Egyébként én egy ilyen all-int pl AQ-val simán calloltam volna, meg TT-JJval is:D
A másik amire zoltanh biztos tudja a választ, lehet azért tolta így rád az all-int, mert ezzel akarta jelezni h nagyon erős, és inkább dobj...mivel ismer ugye.
Egyébként feljebb sem a játékodat kérdőjeleztem meg, leírtad h pozból 10%-ban néha callolsz ilyen lapokkal, sztem ez rendben van, főleg egy gondolkodó játékos ellen, csak az első pár hszedből úgy tűnt, hogy felháborodással nyugtázod h a rangedből szinte teljesen kizártuk ezt a lapot:D, másrészt azt, h zoltanh nem értette meg a jelzésed, és all-in ment, aztán még le is mákolt...
off: szeretkezz, ne háborúzz :)))))
Nem azért tolta rám, mert igazából csak pár nappal előtte kezdtünk írogatni egymásnak, de ha ez lett volna a célja, akkor nagyon mellényúlt. Arra, hogy te ilyenekkel callolnál azt lehetne mondani ha szemét akarnék lenni, hogy ez különbözteti meg a jó játékost a rossztól. :-)
Egyébként egyáltalán nem voltam felháborodva, csak csodálkoztam, hogy ezt tényszerűen kizárta mindenki. Még attól se akadtam ki, hogy lemákolt, mert van ilyen, kaptam már ki 99%-os lappal is. Akkor szoktam kiakadni, amikor ugyanaz az ember lehetetlen lapokkal már sokadszor mákol le, de akkor se a hülyére haragszom igazán, hanem a teremre.
Arra, hogy te ilyenekkel callolnál azt lehetne mondani ha szemét akarnék lenni, hogy ez különbözteti meg a jó játékost a rossztól. :-)
Volt egy kis dobatási szándékom ezzel az overbet allinnel. Más játékos ellen csapdáztam volna tovább, /ilyenkor szerintem nem szabad arra gondolni, hogy biztos KT van az illetőnél, mert aki azt gondolja az inkább szerintem ne pokerezzen/ (már pm-be is beszéltük, hogy valamennyire figyeljünk egymásra és ha lehet ne egymás pénzét akarjuk elnyerni)
Úgy gondoltam, hogy az erős kétpárokat eldobod. QQ-t nem tudtam elképzelni nálad, mert azzal csak 3betelsz, vagy nem? :) ha JJ van nálad akkor meg döntsd el, hogy jó vagy vagy nem, ha az lett volna nálad akkor te beteszed minden pénzed?? Mert akkor igazából az AQ és AJ-t vered a utg rangamnek. Lehetett volna az is nálam... de a 3betedből még a blöfföt is kinéztem (azóta rájöttem, hogy te nem blöffölsz :) )
Így összeségébe tényleg inkább dobatási szándékom volt ha meg ott van a KT (ami kiderült,hogy ott volt) akkor ÍGY jártam, de még le tudlak javulni.
Na szerintem most már jöhet egy új parti, mert lassan olyan átlátszó leszek nektek, mint az ablaküveg. :-)
Na akkor ismét egy Bumbanas és egy harmadik player elleni party.
Ugyanaz a session, 7percel később.
KevinK 200 hand alapján 22\6\2
Rém egyszerű a kérdés, kezdjük el hízlalni a potot már egy visszaemeléssel? Vagy ne fedjük fel még lapunk erejét és csak calloljunk? Itt is ismét csak egy lapkombináció ver jelenleg, 44.
***** Hand History for Game 1207276820 *****
$50.00 USD NL Texas Hold'em - Friday, August 22, 08:55:25 ET 2008
Table Table TH 784 (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 1: Tarifa22 ( $28.15 USD )
Seat 2: wtf19 ( $45.80 USD )
Seat 3: KevinK ( $75.11 USD )
Seat 4: Bumbanas ( $49.50 USD )
Seat 5: lifeboy ( $138.91 USD )
Seat 6: loveli1e ( $8.25 USD )
Seat 7: FAKTORA_ ( $50.17 USD )
Seat 8: weeboom ( $42.15 USD )