Először is aki vágja a tendenciákat, felvázolná hogy a std 100bb eff SB v BU resteal range hogyan változik reg vs reg 200bb deep-en, továbbá hogy mi egy f.szán felépített defend range ez ellen!? Amennyire én képben vagyok, ilyenkor nem igazán 4betelünk a value hand-jeinkkel, innentől kezdve a bluff frek. is csökken. Megállja e a helyét, ha ilyenkor 0% 4bet range a stratégiánk?
Ami meg erdekes:
SB 100bbn AA-val mindig csak callozik 4betet, de 200bbn mindig el5beteli.
AKo es AKs bekurja 100bbn, de 200bbn csak AKo es KKt tolja be 50%ban. KK amugy 50% 4bet nonallin, AKo pedig 35% call 15% 4bet nonallin.
AKs 65% 4bet nonallin, 35% call.
QQval pedig csak callozik 4betet, amit 100bbn persze betol.
Kösz, melyik software "mondta meg"? Ez a színtiszta GTO megoldás, vagy figyelembe van véve (aktuális tét) rake struktúra, poptend is?
Anélkül, hogy sok fogalmam lenne a deep elvekről, normál reg ellen részemről sem igazán változik az SB rstl range-em, gyengébb reget viszont letámadok, inkább csak suited kombókkal szélesítve, ill. ahogy írtad is, az offsuit kombók alja akkor átmegy 100%-ban a flat-be (ATo-KJo...). A leírásból a mid SC-k dobása furcsa számomra, azokat kivétel nélkül védem "vagy így vagy úgy".
Ahogy fentebb is említettem, normál reg ellen 150+ bb deep-en a teljes range-emmel csak call-olom a 4betet, erről nem tudom ki mit gondol, ha jól rémlik MTT-s oktatóanyagban találkoztam ezzel az elmélettel.
A BTN range ugy valtozik, hogy AKo-t 75% call 25% 4bet, mig 100bbn ezt gyakrabban 4beteli.A gyakrabban tudtommal 100% :D
100% hogy nem profitál a cbet. Sztem nézzetek utana hasonló boardon 100bb deep játékban !100bb deep-en teljesen más lesz flop-on mindkét fél range-e, érdemes egy lapon vizsgálni akkor a két szituációt?
Fentebb vázolt 200bb deep range-ekkel néztem GTO-t, Norris kedvéért ATo is került az IP-nek:D Rendesen agyon lesz cbetelve ez a board, :Ac::Td: nem kérdés:
GTO vs. GTO a további játék az aktuális lappal call a kis size XR-re, és bet turn-ön vs skip bet.
Rendesen agyon lesz cbetelve ez a board
Való igaz, engem nem döbbentett meg:D
GTO vs. GTO a további játék az aktuális lappal call a kis size XR-re, és bet turn-ön vs skip bet.
Kösz, melyik software "mondta meg"? Ez a színtiszta GTO megoldás, vagy figyelembe van véve (aktuális tét) rake struktúra, poptend is?
Anélkül, hogy sok fogalmam lenne a deep elvekről, normál reg ellen részemről sem igazán változik az SB rstl range-em, gyengébb reget viszont letámadok, inkább csak suited kombókkal szélesítve, ill. ahogy írtad is, az offsuit kombók alja akkor átmegy 100%-ban a flat-be (ATo-KJo...). A leírásból a mid SC-k dobása furcsa számomra, azokat kivétel nélkül védem "vagy így vagy úgy".
Ahogy fentebb is említettem, normál reg ellen 150+ bb deep-en a teljes range-emmel csak call-olom a 4betet, erről nem tudom ki mit gondol, ha jól rémlik MTT-s oktatóanyagban találkoztam ezzel az elmélettel.
A gyakrabban tudtommal 100% :D