lecso10
Válasz szroli kommentjére
2018. jún. 20. 10:28

Az Oroszok legalább hozták a formájukat.

Motivációban nincs hiány egyelőre, de kérdés, hogy mire lesz elég ez egy jó csapat ellen. Gyanítom, hogy egy Izlanddal sem bírnának, de az látszik, hogy jobb csapat ez a mostani orosz mint a korábbiak.

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2018. jún. 20. 22:34

Kinyírt idegileg a mai nap. Megfogadtam uruguay győzelmét mindkét félidőre, plusz a spanyol meccset félidő x, vége spanyol győzelemmel. De fél délelőtt azon agyaltam,h a spanyolok vagy uruguay fogja leikszelni az első félidőt, mert az,h mindkettő nem nyeri simán a meccset abban biztos voltam. Iránnak jó a védelme, a spanyolokon meg ott a kényszer, ezért inkább náluk sejtetem a félidő x-et.

Holnap félidő/végeredmény x/Dánia, illetve az argentin-horvát meccs 1:1-el vagy 2:2-vel döntetlen.

van Gerwen
2018. jún. 20. 23:13

Kinyírt idegileg a mai nap. Megfogadtam uruguay győzelmét mindkét félidőre, plusz a spanyol meccset félidő x, vége spanyol győzelemmel. De fél délelőtt azon agyaltam,h a spanyolok vagy uruguay fogja leikszelni az első félidőt, mert az,h mindkettő nem nyeri simán a meccset abban biztos voltam. Iránnak jó a védelme, a spanyolokon meg ott a kényszer, ezért inkább náluk sejtetem a félidő x-et.

Holnap félidő/végeredmény x/Dánia, illetve az argentin-horvát meccs 1:1-el vagy 2:2-vel döntetlen.

Most akkor nyertél vagy nem? Urugváj nem nyerte meg mindkét félidőt, de ha úgy tetted, hogy félidő H, vége H, akkor megtojt a tyúkod. Argentinok szerintem meghúzzák holnap, bár mindig ezt mondom, utálom őket, de mégis fogadok rájuk és meg is szívom rendszerint. :D Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen állománnyal hogyan lehetnek ekkora dankok.

lecso10
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. jún. 21. 10:14

FÉlidő H és végeredmény H természetesen.

Hááát, én ettől az argentín csapattól nem voltam elröppenve. Most ma vagy az lesz, hogy továbbra is bal****kodnak aztán totál frusztráltak lesznek és leikszelnek, vagy megtáltosodnak és agyonverik a horvátokat maximum 1 góllal. De így, hogy Messi még a 11-est is kihagyta, plusz nyilván őt fogják fogni folyamatosan és a győzelmi kényszer is rajtuk van, így én nagyon a döntetlent mondom. Igaz,h Messin kívül is vannak veszélyes emberek az Argentínoknál, de a Horvátok vannak annyira jók, hogy lehozzák ezt egy x-re. K.rva nagy meccs lesz az biztos. 1:1 vagy 2:2, de a 3:3 is megér némi aprót 110-es szorzóért. Ha 0:0 lesz, akkor meg lesz.pom magam. :D

csabadeak
2018. jún. 21. 13:07

Dél-Korea - Mexikó V @1,7 ennyiért jó lehet.

lecso10
Válasz csabadeak kommentjére
2018. jún. 21. 13:36

Dél-Korea - Mexikó V @1,7 ennyiért jó lehet.

Eléggé meggyőző volt a mexikói csapat. Motiváltságban nincs hiány, játékerő is megvan.

van Gerwen
2018. jún. 21. 22:09

Bohócz argentinok. Bődületes dankok. Maran fishek. Más nem jut eszembe, mindenesetre sült a tippem, mindkettő szerez gólt és argentin diadal. :D

lecso10
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. jún. 21. 22:34

Bohócz argentinok. Bődületes dankok. Maran fishek. Más nem jut eszembe, mindenesetre sült a tippem, mindkettő szerez gólt és argentin diadal. :D

Nem bíztam az Argentinok győzelmében, nem tűntek úgy az első meccsen, hogy toppon vannak mentálisan, de mondom majd összekapják magukat, de a horvátok elég jók, szóval tuti iksz. Erre meg kivégzés. Hát kész. :D
Pedig olyan szép szelvényeim voltak, a dán ausztrál első félidő x és az 1:1 végeredmény mellé már csak egy argentin-horvát 1:1 vagy 2:2 kellett volna.

Holnap Izlanddal támadunk, megérdemelnének egy győzelmet, de lehet csak egy döntetlen sikerül megint.

lecso10
2018. júl. 2. 16:21

Mi lesz így a brazilokkal a Mexikói ostrom alatt? Nem az első meglepetés lenne a vébén. :)

torzon
2018. júl. 6. 12:08

Üdv!

Stars ad ma 10$ ingyen fogadást, ha 40$ értékben fogadsz a brazil meccsre.

Ki lehet elég jó +EVre hozni ezeket, főleg , ha mások nagyobb összeget kapnak (én kaptam már kisebbet, nagyobbat is)

Úgy csinálom, hogy 40$-t felteszek első félidő draw no bet brazilokra 1.60-ért , a 10$ freebetet meg a belgákra 4.00-ért.

Lényegébe 10$-t kockáztatok úgy, hogy 40$ van felrakva.(0$-t kockáztatnék de a freebetet a stars elviszi tehát a 4.00 szorzó csak 3.00 lesz)

Élő ügyfélszolgálat