daniboy
Válasz torzon kommentjére
2018. júl. 6. 18:27

Ki lehet elég jó +EVre hozni ezeket, főleg , ha mások nagyobb összeget kapnak (én kaptam már kisebbet, nagyobbat is)

Nem akarom elvenni a kedved (és lehet starson nem is így van), de bet365-n én is próbálkoztam hasonlóval. Elolvasva az apróbetűst, le volt írva hogy a "jogtalan" előnyszerzés miatt elvehetik a nyereményemet. Kvázi ők döntik el, hogy ha kihasználom az oddsokat úgy hogy mindenképp nyerjek valamennyit, akkor azt elvehetik. Szerencsére nem történt meg velem, és még egyszer hangsúlyozom lehet starson nincs is ilyen apróbetűs, de jó tisztában lenni vele hogy ezek a cégek elég jól biztosítják magukat és ritka az hogy ki lehet használni úgymond büntetlenül a tévedéseiket.

rockett
Válasz daniboy kommentjére
2018. júl. 6. 20:50

Üdv!

Stars ad ma 10$ ingyen fogadást, ha 40$ értékben fogadsz a brazil meccsre.

Ki lehet elég jó +EVre hozni ezeket, főleg , ha mások nagyobb összeget kapnak (én kaptam már kisebbet, nagyobbat is)

Úgy csinálom, hogy 40$-t felteszek első félidő draw no bet brazilokra 1.60-ért , a 10$ freebetet meg a belgákra 4.00-ért.

Lényegébe 10$-t kockáztatok úgy, hogy 40$ van felrakva.(0$-t kockáztatnék de a freebetet a stars elviszi tehát a 4.00 szorzó csak 3.00 lesz)

Nem akarom elvenni a kedved (és lehet starson nem is így van), de bet365-n én is próbálkoztam hasonlóval. Elolvasva az apróbetűst, le volt írva hogy a "jogtalan" előnyszerzés miatt elvehetik a nyereményemet. Kvázi ők döntik el, hogy ha kihasználom az oddsokat úgy hogy mindenképp nyerjek valamennyit, akkor azt elvehetik. Szerencsére nem történt meg velem, és még egyszer hangsúlyozom lehet starson nincs is ilyen apróbetűs, de jó tisztában lenni vele hogy ezek a cégek elég jól biztosítják magukat és ritka az hogy ki lehet használni úgymond büntetlenül a tévedéseiket.

A titok nyitja az, hogy nem egy siteon kell fogadni, hanem 2-ön oda-vissza. :) Így persze, hogy kibannolhatnak pikkpakk, ha nyilvánvalóan nem éri meg nekik amit csinálsz. Plusz később mindenkinek rosszabb promókkal jönnek majd ki várhatóan.

van Gerwen
Válasz rockett kommentjére
2018. júl. 7. 0:29

Az eszedbe se jut inas, hogy vannak hűséges emberek, akik csak egy 'site'-on játszanak, és nem adják el a lelküket 1 centért is?

rockett
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. júl. 7. 9:28

Az eszedbe se jut inas, hogy vannak hűséges emberek, akik csak egy 'site'-on játszanak, és nem adják el a lelküket 1 centért is?

Hát ez jó vicc volt. :)):)):))

torzon
2018. júl. 7. 9:55

Hmm... koca sportfogadó vagyok, bele se gondoltam ezekbe.

Egyébként nem hiszem, hogy gond lehetne ebből, mivel a freebetet csak arra a meccsre tudod felhasználni amire eleve tettél, szerintem sokan akár véletlenül is teszik úgy, hogy abból előnyük van a házzal szemben, de köszi a figyelmeztetést, legközelebbinél megkérdezem a supportot.

rockett
Válasz torzon kommentjére
2018. júl. 7. 17:44

Hmm... koca sportfogadó vagyok, bele se gondoltam ezekbe.

Egyébként nem hiszem, hogy gond lehetne ebből, mivel a freebetet csak arra a meccsre tudod felhasználni amire eleve tettél, szerintem sokan akár véletlenül is teszik úgy, hogy abból előnyük van a házzal szemben, de köszi a figyelmeztetést, legközelebbinél megkérdezem a supportot.

Ha külön ki van emelve, hogy azonos meccsre lehet felhasználni akkor kizárt hogy gond legyen belőle.

van Gerwen
2018. júl. 15. 18:34

Bődületes a megdöntő.

Élő ügyfélszolgálat