A matchbook ügyfélszolgálatával beszéltem, azt mondták nem tiltják a magyarokat, viszont a betfair itthon, annyira elérhetetlen, hogy UK-s tükörszerverről sem hagyott bejelentkezni, azt írta ki nekem, hogy a magyarországon nyitott számlák zárolva vannak akárhonnan akarok bejelentkezni, pedig régen a kedvencem volt :/. Saját kútfőből sokszor csak annyit tudok megállapítani hogy várhatóan esni fog az odds, vagy nőni, exchange-n ebből meg profitálhatnék pl vannak olyan megérzéseim hogy 1,8-1,9-es odds esni fog és olyankor tényleg lesz belőle 1,5-1,6 csak hát betfair nélkül eddig nem tudtam layelni, de így szerintem következő ötletemnél kipróbálom a matchbookot :)
https://www.betfair.com.au Engem nem zároltak szerencsére
Működik, be tudtam lépni, hihetetlen, a sima .com-os pár napja nem működött, meg még ki is írta hogy zárolva, különös .
Köszi a linket! :D
https://logibet.com/home
én sportfogadás fishként innen szoktam szemezgetni, korrektnek tűnik, bár nincs sok tapasztalom
Sziasztok!
Többen kérdeztétek, hogy vannak-e esetleg megbízható tippadók, tippadó oldalak. A crazy3317 által említett Logibet egyik tippmestere vagyok, így jó szívvel tudom ajánlani az oldalt.
Főbb előnyei, hogy nincsenek megjátszhatatlan kamutippek, nincsenek hazugságok és torzított számok, nincs is lehetősége csalni a tippmestereknek, ami talán a legnagyobb probléma a legtöbb ilyen szolgáltatással. Természetesen az oldal tippmestereként kicsit elfogult vagyok, de több helyen adtam már tippeket és több szolgáltatónál is dolgoztam már, de itt kiemelten korrektül kezelik az ügyfeleket, ami egy nagyon fontos tényező.
Ráadásul amellett sem mennék el szó nélkül, hogy egy havi díjas előfizetés csak 19€, amelyért tényleg töménytelen mennyiségű jó tippet kaphattok.
Ha bárkinek kérdése van a Logibettel kapcsolatban, szívesen válaszolok :)
Róluk van valakinek infója?
az előző tippek és az örökös 50 eurós tagság, kicsit túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen...
https://daily-odds.info/
Sziasztok!
Többen kérdeztétek, hogy vannak-e esetleg megbízható tippadók, tippadó oldalak. A crazy3317 által említett Logibet egyik tippmestere vagyok, így jó szívvel tudom ajánlani az oldalt.
Főbb előnyei, hogy nincsenek megjátszhatatlan kamutippek, nincsenek hazugságok és torzított számok, nincs is lehetősége csalni a tippmestereknek, ami talán a legnagyobb probléma a legtöbb ilyen szolgáltatással. Természetesen az oldal tippmestereként kicsit elfogult vagyok, de több helyen adtam már tippeket és több szolgáltatónál is dolgoztam már, de itt kiemelten korrektül kezelik az ügyfeleket, ami egy nagyon fontos tényező.
Ráadásul amellett sem mennék el szó nélkül, hogy egy havi díjas előfizetés csak 19€, amelyért tényleg töménytelen mennyiségű jó tippet kaphattok.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy arról vannak statisztikák, hogy a tipp mesterek különböző sportokban milyen roi-t hoznak. Látom te teniszben vagy a legjobb, de biztos van olyan sport amiben gyengébbnek számítasz. Gondolom érhető a kérdés.
Egyébként tegyük fel fel előfizetek a logibet-re, elkezdek fogadni a tippjeitek alapján (esetleg még meg is szűröm, hogy a "biztosabb" tippeket rakom meg), kb mekkora bankroll szükséges, hogy legyen 300-500 euro profit havonta?
Köszi!
Sziasztok!
Te magad mekkora téttel játszol, ha publikus? Mekkora swingeket tapasztalsz? Milyen javadalmazása van egy tippmesternek?