Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Gyűjtsük össze azokat a bukmékereket amiket szívesen ajánlanánk egymásnak.

chaab
Válasz isti80 kommentjére
2018. aug. 10. 11:35

A 2-3% roi ami ahogy Torzon említi a top azért hatalmas nagy para, mert ilyen befektetéseket lehet találni is és azok ráadásul tőkegarantáltak is...

Tisztán a roit nézni mennyiség/idő változója nélkül felesleges.
Ha 100 egység tőkével hozol 2% roit, de egy évben 1000 egységnyi kötésed van akkor alacsony roival is magas év/év hozamot tudsz elérni a tőkére vetítve (adott esetben ez 20%). Nyilván inverz is, ha csak 50-et kötsz/év 2%-os roival akkor csak 1%-os éves hozamod van.

torzon
Válasz chaab kommentjére
2018. aug. 10. 12:41

Ha 100 egység tőkével hozol 2% roit, de egy évben 1000 egységnyi kötésed van akkor alacsony roival is magas év/év hozamot tudsz elérni a tőkére vetítve (adott esetben ez 20%). Nyilván inverz is, ha csak 50-et kötsz/év 2%-os roival akkor csak 1%-os éves hozamod van.

Ez igaz, csak kérdés mekkora roll kell hozzá, ha becsúszik pár 100as swing is (tippergretanál, aki 2. 700is).

A másik dolog meg az, hogy rockett említi, hogy sokszor meg sem tudja tenni azon az oddson amin a tippster kirakja.

Lenne 500 Wan gerwen (bocs) kaliberű fogadóm, akik random kötnék a fogadásokat, kijönne belőle 1-2 "master".

isti80
Válasz chaab kommentjére
2018. aug. 10. 14:27

Most sorry de nem értelek
van 100.000 Ft tőkém, megforgatok 1 milliónyi tétet, 2% a roim, akkor nyertem 20.000 Ft-ot... most ez hány százalék vagy mi az lényegtelen... 2% ROI az mivel a "befektetés" nem tőkegarantált nulla már bocs... és azért az emberek nagy része nem 10-20 milliókat rak fel tétként évente...
Na most ilyen hozamot hozó emberektől várunk tanácsokat és ők a tippmesterek???

Nem sok szelvényt meg tippet kell rakni, hanem jókor jókat...

Csak egy példa: van olyan megközelítés, hogy a vb alatt nem is szabad rakni és az igazi profik (akik nem osztogatják a tippeket) nem is raknak, mert nincs előnyöd... Nyáron hova pakolgatsz ész nélkül, túl nagy a kockázat stb stb... Szerintem ha valaki komolyan rak, akkor kb szeptember-május termel meg egy évet, ha meg kosárra fogad többet, akkor október május...

chaab
Válasz isti80 kommentjére
2018. aug. 10. 17:55

Most sorry de nem értelek
van 100.000 Ft tőkém, megforgatok 1 milliónyi tétet, 2% a roim, akkor nyertem 20.000 Ft-ot... most ez hány százalék vagy mi az lényegtelen... 2% ROI az mivel a "befektetés" nem tőkegarantált nulla már bocs... és azért az emberek nagy része nem 10-20 milliókat rak fel tétként évente...

Ha kis roihoz nagy vagy extrém nagy mennyiség tartozik az ugyanannyira lehet jövedelmező, mint keveset kötni magas roival azonos téten.
Valamint a tőkegarantált befektetésnek is van kockázata pl. egy csőd esetén.

Én nem követem a tippelőket, mert nem hiszek benne, hogy ez így ebben a fomában egy működő rendszer lenne.
Ha 2% roi az eredő oddsokkal jön ki amiket rosszabbul lehet megkötni, akkor a reális roi sokkal rosszabb és, ha ehhez nem tartozik mennyiség úgy teljesen értelmetlen foglalkozni vele.

SötétEgér
Válasz SötétEgér kommentjére
2018. aug. 11. 1:52

Egy ideje napi szinten nézek tenisz meccseket, és kegyetlen túlárazást vélek felfedezni élő oddsoknál, nyilván ilyenkor a bukin is nyomás van könnyebben hibázik, mert pillanatok alatt kell meghatároznia az oddsokat. Megtenni viszont még csak ritkán szoktam, önbizalomhiány miatt :(

rockett
Válasz SötétEgér kommentjére
2018. aug. 12. 0:00

Egy ideje napi szinten nézek tenisz meccseket, és kegyetlen túlárazást vélek felfedezni élő oddsoknál, nyilván ilyenkor a bukin is nyomás van könnyebben hibázik, mert pillanatok alatt kell meghatároznia az oddsokat. Megtenni viszont még csak ritkán szoktam, önbizalomhiány miatt :(

Egészen biztos vagyok benne, hogy nem nyomás hatására születnek a live oddsok, hanem egy algoritmus dolgozik bizonyos dolgok alapján, mint a meccs állása, hátralévő időtartam, kezdeti odds, tételekre érkezett korábbi fogadási mennyiség, stb.
Tedd meg amit szeretnél kis téttel. Valószínűleg nem az önbizalommal van gond, hanem a tét nagyságával. Ha van elég roll, akkor nem szabad aggódni a tét megrakása miatt.

Élő ügyfélszolgálat