Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

Endre1988
Válasz Netrol kommentjére
2016. júl. 6. 14:42

Szerintem zárhatják a modik a topicot, mert mindenki beszél a semmiről aminek semmi értelme nincs :D

Ha egy napimák megmarad,akkor nehogy már egy ilyet zárass be..!
Btw valaki megírhatná hogy lehet skipelni Ivan41 ámokfutását,nem találom a tiltás gombot.TY

Mac Hine
Válasz Krejdül kommentjére
2016. júl. 6. 14:42

Ja tehát most már az tuti, hogy lóg 30 millával, csak az a kérdés, hogy pontosan miért.

Te tényleg egy agytröszt vagy. Ne fárassz kérlek. Teljesen tiszta a dolog, csak ő próbál bele vinni egy trükköt a fogalmazásba. Ha érdekel mi az olvass vissza, de engem ne fárasszál már a hülyeségeiddel.

Szecska
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 6. 14:49

Nem lehet 7M körüli leosztás össze szedni úgy 20-30 egy körben játszó emberről, hogy azok ne tudjanak erről. Mint leírtam a történet a PPB nél így néz ki:

Vannak a játékosok, akik a leosztásaikat feltöltik egy megadott oldalra, ami a PPB től független, ezt ott valaki válogatja. Valószínűleg egy ITS emberke. PL tétek, játékok szerint. Külön spin, külön MTT, külön MTSNG, és úgy tudom, van MTSNG csak külön 3reb. Meg még biztos vannak különböző osztályozások de mivel nem vagyok PPBs ezért erről nem tudhatok pontos dolgot.

Ezt annyira egyszeru lenne bizonyitani. Mineolt handekben nem latszanak a hero kezei. Tehat eleg talalomra megnezni nehany leosztast, es ha senkinek sem latszik a keze, akkor baj van :) Viszont ha benne van, akkor csak es kizarolag az illetotol kerulhetett ki a dolog, a vett handekben ilyen nincs, kizarolag akkor latszodnak a handek, ha volt mutatas! (illetve ha az utolso beszelo mutatva dobott)

Netrol
2016. júl. 6. 14:51

az hogy ide mit írok és itt mit mondok az nem azt jelenti, hogy él a fogadás!! Majd ha papírra vetitek a részleteket és mind a ketten rábólintotok és aláírjátok akkor él a dolog, vagy ha nem is aláírt de legalább egy deal kézfogás azért minimum kijár egy fogadásnak :D

Mac Hine
Válasz Szecska kommentjére
2016. júl. 6. 14:52

Ezt annyira egyszeru lenne bizonyitani. Mineolt handekben nem latszanak a hero kezei. Tehat eleg talalomra megnezni nehany leosztast, es ha senkinek sem latszik a keze, akkor baj van :) Viszont ha benne van, akkor csak es kizarolag az illetotol kerulhetett ki a dolog, a vett handekben ilyen nincs, kizarolag akkor latszodnak a handek, ha volt mutatas! (illetve ha az utolso beszelo mutatva dobott)

Nem ilyen leosztások. Látszanak a handek nyilván!

Netrol
2016. júl. 6. 14:53

Nem értem miért pörögsz rajta, egy fillért nem fog neked fizetni senki!

Mac Hine
2016. júl. 6. 14:55

az hogy ide mit írok és itt mit mondok az nem azt jelenti, hogy él a fogadás!! Majd ha papírra vetitek a részleteket és mind a ketten rábólintotok és aláírjátok akkor él a dolog, vagy ha nem is aláírt de legalább egy deal kézfogás azért minimum kijár egy fogadásnak :D

pókeres fogadásokat papírra szokták vetni és kezet szoktak rá fogni? :D Sawwee elküldte a részleteket, már csak 1 pontot kell tisztázni! Várom az ő válaszát a kérdéssel kapcsolatban!

Mac Hine
2016. júl. 6. 14:56

Nem értem miért pörögsz rajta, egy fillért nem fog neked fizetni senki!

Tudom, de nem ez a lényeg.... Nyilván majd én is elgondolkozok rajta, hogyan legyek ****. :)

Netrol
2016. júl. 6. 14:56

pókeres fogadásokat papírra szokták vetni és kezet szoktak rá fogni? :D Sawwee elküldte a részleteket, már csak 1 pontot kell tisztázni! Várom az ő válaszát a kérdéssel kapcsolatban!

Továbbra is azt mondom, hogy egy fillért sem fogsz látni belőle:)

Netrol
2016. júl. 6. 15:02
Élő ügyfélszolgálat