Nemvágom mit kell, ennyi beszélni a dologról....tisztán látszik,hogy PPB-nél csalás folyik...a gyerek bukta a fogadást, énsem gondolom ,hogy 100K-t kifizet, a helyébe kivásárolnám magam.. ebbe MH bele is megy mert mondta, lové kifizet....és utánna nagy lapítás a backing csoport részáről is inkább, mert elég nagy szarba lehetnek ha PS -hez kerűlnek a doksik...
Ezt annyira egyszeru lenne bizonyitani. Mineolt handekben nem latszanak a hero kezei. Tehat eleg talalomra megnezni nehany leosztast, es ha senkinek sem latszik a keze, akkor baj van :) Viszont ha benne van, akkor csak es kizarolag az illetotol kerulhetett ki a dolog, a vett handekben ilyen nincs, kizarolag akkor latszodnak a handek, ha volt mutatas! (illetve ha az utolso beszelo mutatva dobott)
Egyébként ki gondolta volna hogy a hová tűnt a Pshark 300+-os komment fórum cikkjét másfél nap alatt überelni fogja egy másik fórum :D
Abból a 100k-ból egy két sört a kommentelőknek illene fizetni Mélyen tisztelt MH & S! :D
+ megnéznék egy grafikont az elmúlt két nap alapján milyen zuhanó tendenciát mutat a ppb :D :D
A Maxxika avatrja tökéletesen kimeríti a személyeskedést. Tegnap őket küldte akkor oda a Sawwee "leskelődni" a benzinkútra!
HAHAHAHAHAHA! Remegtetek mint a kocsonya! Még megkérdeztétek, hogy kártyával fizettem e? TI TÉNYLEG ENGEM NÉZTEK BALFÁCÁNNAK? :D Mikor beparkoltatok, már akkor tudtam miért jöttetek. 2 50kg os kocka. Most nem bántásból, de nagyon pancserek voltatok! Ezt az avatart meg majd még megbeszéljük azt ugye tudod!
Részemről lezártam ezt a témát, innentől Sawwee válaszára várunk csak! Azzal kapcsolatban, hogy a 3. pontot, ami 2 részből áll, hogyan is gondolja!
A leosztásokat nem a PPB osztja meg, és nem a PPB oldalán, hanem azokat a gyazo.com on bonyolítják! A következő képpen. A játékosok feltöltik, ott valaki a PPB-től "begyűjti" rendszerezi, tömöríti, vissza osztja.
Sawwee tett egy meggondolatlan kijelentést, egy olyan topicban egy másik csoportról, amihez már nincs is semmi köze. Vállalja érte a felelősséget!
A PPBs meg ruppótlan trollokat meg védelmet biztosító akár kiket pedig biztosíthatom róla, hogy ebben az országban bármikor, bárhol, bárkivel hajlandó vagyok személyesen találkozni!
Ahogy a benzinkútra is elmentem úgy bárhova elmegyek! A 2 kis madárhoz is oda mentem, hogy nyugodtan jöjjenek oda várjuk meg Sawweet de ők világgá szaladtak!
Én részemről befejeztem ezen a fórumon ebben a témában a beszélgetést! Ha Sawwee bohócot csinál magából, és azt fogja mondani, hogy nem megy bele a fogadásba, mert a leosztásokat nem a PPB felületén a PPB osztja meg, akkor ennek a történetnek nagyon komoly folytatás lesz, aminek a levét nem a Sawwee fogja meginni!
Úgyhogy dugjátok össze a fejeteket, és találjatok i valamit, mert előre megmondtam, hogy rossz lóra tetteket!
-Megyek a soundra, Sawwee nem nagyon fogsz elérni sem privátban, sem telefonon. Keddig van időd gondolkozni!
Viszont ha ekkora ballerek vagytok, hogy lazán fogadgattok 100k-ba, akkor azért a végén indíthatnátok egy adománygyűjtést a Bátor Tábor számára. Sawwee, neked nem kell 100k-t átutalnod, elég mondjuk 10k-t bedobni a közösbe, Mac Hine te amit jónak látsz, pár Bossos flipflop papucsnyi csak belefér neked is.
Mekhájn, tegyük fel, hogy van bármi ráhatásom a dolgok alakulására. Mit válaszolnál nekem, ha megkérdezném, hogy milyen "komoly folytatásra" gondolsz?
Krejdül te nem Bélabácsi katonája vagy?
Krejdül te nem Bélabácsi katonája vagy?
Állom ! (De csak ha a k az kutyaszőrt jelent)
Állom ! (De csak ha a k az kutyaszőrt jelent)