Cimszavakban.
Talalka-Mol kúti affér
Papucs és ármány
Csíra előörs
Az ügyvéd halála
Per a benzinpenzert
A birosagon talalkozunk
Látom Naggeri,hogy mindenből poént csináltok ami ,nem is gond, de a lényeget fogjátok azért meg...hogy a csoporton belűl csalás folyik...amit végig tagadtak itt
Az nem tudom feltűnt-e már valakinek, de senki, se Bia, se Proxxy, senki nem védte még meg egy szóval sem a jelenlegi vezetők közül Sawwee-t nyilvánosan... :)
Cimszavakban.
Talalka-Mol kúti affér
Papucs és ármány
Csíra előörs
Az ügyvéd halála
Per a benzinpenzert
A birosagon talalkozunk
Az utolsó lemaradt:
Olcsó humor ezer csapból
Az nem tudom feltűnt-e már valakinek, de senki, se Bia, se Proxxy, senki nem védte még meg egy szóval sem a jelenlegi vezetők közül Sawwee-t nyilvánosan... :)
Egyébként hogyha azt nézzük hogy rendelkezik e megosztott handekkel Mekhájn, mint a szavazásból is kiderül valoszinuleg igen, ( jelenleg 33-5 igen nemek aránya, szerintem is rendelkezik) viszont hogy egy fillért nem kap érte az is biztos. Az egész story ugy ahogy van vicces, ha neked nem akkor nincs humorérzéked szerintem. :)
Minek is kellene megvédeniük? Mindenki tudja hogy egy ekkora profitorientált "vállalkozás" teljesen tisztán működik. CSak annyira mint minden másfajta vállalkozás. Nem is értem minek vannak könyvelők akik keresgetik a kiskapukat a max profit eléréséhez. Kicsinálják a backing csoportok az online pokert teljesen! Nagy volt a f@sza Sawwe-nek, de lekókadt hamar!!
Egyébként hogyha azt nézzük hogy rendelkezik e megosztott handekkel Mekhájn, mint a szavazásból is kiderül valoszinuleg igen, ( jelenleg 33-5 igen nemek aránya, szerintem is rendelkezik) viszont hogy egy fillért nem kap érte az is biztos. Az egész story ugy ahogy van vicces, ha neked nem akkor nincs humorérzéked szerintem. :)