Lovrencsicset már rég beharangozták, hogy érkezik a megyeri útra! :P
Másrészt ahhoz szerintem h bizonyìthatö legyen, hogy a PPB tagok megosztják egymással a handjeiket birtokolni kéne az összes tag egymással megosztott handheit.
Mekkora csavar lenne! Abban azért biztos vagyok, hogy egyik összeg sem lesz kifizetve a másik felé, erre én is fogadni mernék. Akármennyire is magabiztos sawwee, azért 100k-val dobálózni meg 100:1 oddsokkal fogadni nem túl épkézláb dolog, Selbst kisasszony is éppen bánja a fogadásait. :D
De a legnagyobb csavar az lenne, hogy valójában a Pshark áll a fogadás hátterében, akik lepénzelték az embereket, hogy cirkuszt csináljanak, mert már unják a közel 30 oldal fikázódást a rettenetes cikkükről. :D :D :D xD
Tetszik ez a hely, majdnem minden hétre jut valami szaftos téma :D :D
Pasteboard — Uploaded Image
A témához bár off, de itt még mindig sawweee neve szerepel elsők közt, illetve ha rákattint az ember, egy ezeréves írás jön fel, ahol sawweee még mint headkócs van feltüntetve. Apróság, de azért illene frissíteni.
Már nagyon izgulok, vajon meglesz a találkozás? :D
Igen hamar kijavították :D valakivel biztos találkoznak ma :D
Megyek, viszem a PPBs szerzodest, tobb PPBs nek a leosztatasat, most hogy ez 200K leosztas vagy 200M tok mond1. Nem volt szo arrol hany db kell legyen. Meg viszem az 1Kt, kivancsian varom ott lesz e a 100K.