Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

Mac Hine
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 5. 16:24

BP felől megyek, a molt kútnál találkozunk sawweeval, ezt kérte tőlem privátban. DE EGYELŐRE TOVÁBBRA SEM KAPTAM MEG A SZÁMÁT hogy tudjunk egyeztetni, én az enyémet megadtam! 18:30 kor a megbeszélt helyen leszek! a leosztásokkal, a szerződéssel, a skype beszélgetésekkel, nem egyel többel, és az 1K$ al!

uav_online
2016. júl. 5. 16:26

nincs valami térfigyelő kamera a környéken , ami online van? :)

Fredaster007
2016. júl. 5. 16:29

Sweet Showtime :D :D Finally :D :D

Fredaster007
2016. júl. 5. 16:32

Egy Cameraman-t igazán vihettél volna magaddal, biztos lett volna innen valaki aki ingyen is szívesen veszi videóra :D :D Így most csak a térfigyelőkben bízhatunk :D
Ha MOL kút lesz az jó mert ott van kamera :D
Ha jól alakul az időzítés a 19:30-as híradó talán belefértek :D :D :D Drukkolok érte :D

Admin
2016. júl. 5. 16:39

Mindenkit kérünk, hogy a valós neveket ne használjatok, minden esetben törlésre fognak kerülni.

Ismeretlennn
2016. júl. 5. 16:58

Amúgy a handek száma eléggé lényegtelen,mert meg lehet venni adott kiválasztott játékos összes handjét pár száz $-ért.
Meg amúgy sincs sok értelme mások spinandgo handjeit használni. Mtt-n kicsit több haszna van.

Persze ez egyértelmű,hogy nem volt egy valódi komolyan vehető fogadás, nem is lesz belőle semmi.

High_TT
2016. júl. 5. 17:00

Azt hittem már moderálással nem foglalkoztok, mindenki írhat amit akar de azért itt természetesen végig nagyon szorgosak vagytok.

Sajnálom azt a sok benzint amit elpazaroltok a semmiért, azzal meg vigyáznék, hogy nyilvánosan megosztjátok a találka helyet akár mekkora nagy és kemény embernek állítod be magad minden postban a céged miatt, biztos vannak ezerszer keményebb arcok akik nem gondolkoznának túl sokat, hogy ki vonuljanak-e 100k$-ért.Legalább nem a gyerek táborban bonyolítjátok.

Mac Hine
Válasz High_TT kommentjére
2016. júl. 5. 17:05

Azt hittem már moderálással nem foglalkoztok, mindenki írhat amit akar de azért itt természetesen végig nagyon szorgosak vagytok.

Sajnálom azt a sok benzint amit elpazaroltok a semmiért, azzal meg vigyáznék, hogy nyilvánosan megosztjátok a találka helyet akár mekkora nagy és kemény embernek állítod be magad minden postban a céged miatt, biztos vannak ezerszer keményebb arcok akik nem gondolkoznának túl sokat, hogy ki vonuljanak-e 100k$-ért.Legalább nem a gyerek táborban bonyolítjátok.

Nem ott. A bátor tábor rendszeres támogatója vagyok. 1M$ -ért sem tennék velük ilyet. Nyilván nem ott lesz lebonyolítva, találkozunk, es beülünk valahova.

Ebben az országban alvilági szinten nem kell félnem senkitől, elég magas körökben vannak barátaim.

vityuakqj10
2016. júl. 5. 17:08

másféééél óóóra gyerekek :D

Mac Hine
2016. júl. 5. 17:11

De én még továbbra sem rendelekezm Sawwee elérhetőségével, ő pedig nem hívott fel engem. Én megyek 18:30 ra a BP felőlilehajtón fogok lemenni, és megyek a mol kútra.

Továbbra is fentartom, hogy a PPB nál, a játékosok megosztják egymással a leosztásaikat, és én nekem ezekből a leosztásokból van, mivel a PPB játékosaitól megkapom. Nem egytől, többtől! És nem a saját leosztásaikat, hanem a PPB tagok leosztásait. És remélem nem ilyen apróságokkal akarsz majd kibújni, hogy azt nem a PPB osztja meg, nem nem oda töltik fel. Igen ez igaz, a PPB nem osztja meg, nem is a PPB oldalára töltik fel, egy adatgyűjtőbe feltöltik, és ott betömörítik őket egy mappába és linken keresztül lehet letölteni.

Élő ügyfélszolgálat