Gondolom kicsit többen vannak a ppben mint 20-30 ember, ahogy eddig olvastam jóval 100 fölött vannak.
Hangsulyoznam, hogy eddig végig azt állítottad, hogy KÖTELEZŐEN meg kell osztani a handeket. Vajon ennyire rendszertelenül működnek ott a dolgok, hogy csak 20-30 ember tartja be a szabályokat?
Te a rendszerbe, a backing csoportokba próbálsz belekötni, hogy mekkora csalás, hogy megosztják egymást közt a handjeiket. Viszont ha egy csoportnak a 20%a csinál valami olyat amit nem szabadna és azt ráadásul nem is felsőbb utasításra, akkor annak mi köze a csoporthoz?
200k handet akarsz vinni 20-30 emberről. Az szerintem nincs 1 napi mennyiség sem. Elég gyengén állsz eddig.
Ha meglesz a 100K azért rendezel valami bulit vagy összejövetelt, legyen az bográcsozás vagy szalonnasütés, ilyenek, ugye?
Azt, hogy hajlandó vagyok $100.000 dollárban fogadni a Te $1.000 dollárod ellenében abban, hogy nem férsz hozzá "a feltöltött leosztásainkhoz", ugyanis nincs mihez hozzáférni. A PPB tagok nem töltik fel a leosztásaikat sehova.
Itt van sawwee állítása, én pedig 18:30 kor megcáfolom ezt! Erről szól a fogadás, minden más csak mellébeszéd a részetekről! viszem 20PPB leosztásait, olyanokat akiket kúrvára nem is ismerek.
Azt, hogy hajlandó vagyok $100.000 dollárban fogadni a Te $1.000 dollárod ellenében abban, hogy nem férsz hozzá "a feltöltött leosztásainkhoz", ugyanis nincs mihez hozzáférni. A PPB tagok nem töltik fel a leosztásaikat sehova.
Sawwee = Mac Hine. Meglesz a " tali " át lesz adva az 1K , a PPB tisztázódott és mindenki happy.
De egy olyan jöjjön akinek van nem 1 hanem több KFT je meg vagy 10 bejhelentett alkalmazottja.
Szerinted bárki el fogja ismerni, hogy neked van igazad, és megkapod a 100k$-t? "Bocsánat Mr. Mac Hine, önnek volt igaza, itt van a pénz, amiben megállapodtunk a fórumon" :D
Akkor ennek a cáfolatára viszem a bizonyítékokat amik olyan 15-20-30 PPB játékos leosztásai. Ez a fogadás tárgya, nem a további kavarások!
Én indulok az 1K val, a leosztásokkal, és további bizonyítékokkal a helyszínre. Továbbra sem tudtam .......-al kapcsolatba lépni. Remélem a megbeszélt helyen leszel a megbeszélt időben.
Úgy látszik nem jutott el a csekélyke kis szürkeállományodig, hogy az Admin kérésére ne írj be igazi nevet, pedig még be is likeoltad a posztot..
sawwee pedig többször is azt hangsúlyozta, hogy semmi ilyesmi nincs kötelezővé téve sőt mitöbb tilos. Elég naív vagy ha azt hiszed fizetni fog azért ha valaki szabályt szeg a VOLT csoportjából.
Valamint gondolom te sem fizetnél egy ilyen fogadás keretében 1 petákot sem, ha a te 10 alkalmazottodból valaki átbaszná a fejed.
Sawweet ismertem röviden, szerintem egy szimpatikus, földön járó, normális csávó. Mintha nem is pókeres lenne.
Ezért kicsit értetlenül állok a topik előtt.
PPB-s nem voltam. Se másmilyen backelt, viszont régóta pókerezek; a handek megosztása sokkal valószínűbb.
Viszont a topiknál jogibb szövegeket is lehet csűrni-csavarni tetszőlegesen. Én nagyban mernék arra fogadni, h némi vita/ esetleg fenyegetéseken túl semmi nem lesz, mármint pénzmozgás nem.