Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

Mac Hine
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 5. 18:28

Megyek, bocs a kesesert, az m3 kivezeto szopas volt, 30km re vagyok, aki szeretne jonni nyugodtan tegye meg. Annyira madarnak ne nezzen mar senki, hogy kiadom az informatoraimat!

High_TT
2016. júl. 5. 18:31

Megyek, bocs a kesesert, az m3 kivezeto szopas volt, 30km re vagyok, aki szeretne jonni nyugodtan tegye meg. Annyira madarnak ne nezzen mar senki, hogy kiadom az informatoraimat!

mivel érkezel?

csakezertregeltem
2016. júl. 5. 18:32

szerintem meg kénytelen leszel. Az, hogy valahova fel vannak töltve saját handek nem igazán bizonyítja azt, hogy ezt meg is osztják egymással.

Mac Hine
2016. júl. 5. 18:33

Rendben, ha ezen mullik en, 30M ft ert kiadok barkit.

RegGeri
2016. júl. 5. 18:34

Nagyon jól tolod, király ez a folyamatos update. Már megvan a 100 like, ne hagyd abba!

watchtheduck
2016. júl. 5. 18:34

Lehet hogy én hozzád képest szánalmasan szegény vagyok, de ha 100K$-ért mennék a megadott időben kva élet hogy nem 30 km-re lennék a találkozóponttól...

ewoksamurai
Válasz sawwee kommentjére
2016. júl. 5. 18:35

ugyanis nincs mihez hozzáférni. A PPB tagok nem töltik fel a leosztásaikat sehova.

Mégegyszer jelzem, ennyi a fogadás tárgya.

Mac Hine
2016. júl. 5. 18:36

Bocs hogy az utviszonyokrol nem tehetek. Az idopont szerencsere nem resze a fogadasnak. A fogadasnak annyi a resze, amit sawwee nagymellennyel allitott. Aki szeretne jonni kb 10 perc es vagyok.

Mac Hine
2016. júl. 5. 18:37

Meg az oldalt is megmondom hova toltik fel.

Ollie
Válasz ewoksamurai kommentjére
2016. júl. 5. 18:38

Mégegyszer jelzem, ennyi a fogadás tárgya.

Ez egyértelmű, de mivan ha keresztben volt sawee ujja a fogadás közben? :O

Élő ügyfélszolgálat