Rendben, ha ezen mullik en, 30M ft ert kiadok barkit.
Sawwee már rég hazament a 100K$-ral, mert nem tudsz időben érte menni... Többet vártam a sztoritól...
Ez egyértelmű, de mivan ha keresztben volt sawee ujja a fogadás közben? :O
En nekem 5 perc, a sawwee vegre felhivott, hogy o neki is elhuzodott a programja, es kesik. Termeszetesen semmi gond, aki a kozelben lakik, az nyugodtan jojjon ki! Igazabol szivesen veszem, legyen aki tanusitja a dolgokat!
Kb. 3 perc alatt meg lehet venni az osszes spin and go handet amit egy jatekos valaha jatszott. Nem nagy bravur osszekapni 15-20-30 PPB-s nicket, es voila meg is van tobb millio hand, amit osszepakolsz egy adatbazisba, feltoltod valahova es mar linked is van.
Enchante
De ha 40 percet kesel az sem gond, ha a penzt rakod befele a taskaba akkor elneen! Szamold meg 2 szer nehogy tobb legyen! ☺️ A korforgalomnal vagyok a molkuton, ahogy lejottem a hatvan kelet lejaronal. Hivj kerlek ha rossz helyen vagyok, mert mivel szam nelkul hivtal nem tudlak vissza hivni.
Kb. 3 perc alatt meg lehet venni az osszes spin and go handet amit egy jatekos valaha jatszott. Nem nagy bravur osszekapni 15-20-30 PPB-s nicket, es voila meg is van tobb millio hand, amit osszepakolsz egy adatbazisba, feltoltod valahova es mar linked is van.
Enchante
Megnyutatlak ....... hogy nem vettem sehonnan leosztasokat, azt se tudom honnan lehet venni! Minden leosztas a PPB jatekosok es alltaluk feltoltott leosztas, amit azert csinaltak, hogy megosszak egymassal! Nekem egytol egyig ilyen leosztasaim vannak!
óamit azert csinaltak, hogy megosszak egymassal! Nekem egytol egyig ilyen leosztasaim vannak!
Ezt a részét, hogy tudod igazolni egyébként? Ezer oka lehet annak, hogy valaki feltölti a handjeit valahova