OK! Tehát akkor semmi gond nincs! Itt Sawwee barátai engem azzal támadnak, hogy én nem voltam hajlandó erről privátban egyeztetni!
Elfogadom Sawwee privátban küldött feltételeit!
A leosztások nem lehetnek 1 évnél régebbiek!
A leosztások olyan emberek leosztásai kell hogy legyenek akik jelenleg aktív tagjai a PPB nek
A leosztások nem 1-2 embertől kell hogy származzanak!
Sawwee kb ezt kérte tőlem privátban 9 órával a fixálás után!
Elfogadom 1K$ a te 100K $ od al szemben!
De ne csinálj magadból szégyent, hogy még ezt is meg akarod változtatni! Egy módosítás nem volt elég?
Ja, ajánlott egy fogadást, valaki elfogadta.
Majd 13 perc múlva már változtatgatni akart a helyzeten. A 13 perc múlva pont olyan ebből a szempontból, mint a 2 nap múlva. Nincs jelentősége, hogy mit akart 13 perc múlva.
Ha érdekel a fogadás, én készen vagyok rá, hajlandó vagyok névvel, a pénzt előre letétbe helyezve, független bírókkal lebonyolítani. Ha nem csak a szád járt, kérlek írj rám privátban, hogy megbeszélhessük a részleteket.
btw nem ismerem és nem is beszéltem soha egyik féllel sem, sose voltam backer csoport tagja, nekem oly mindegy melyik fél nyeri a fogadást, de van egy olyan érzésem hogy itt nem lesz pénzmozgás
De lesz pénz mozgás ha megint a MOL-nál találkoznak, és valamelyik fél tankol :D
De lesz pénz mozgás ha megint a MOL-nál találkoznak, és valamelyik fél tankol :D
Nem olvastam az egészet,valaki összegezné?
Az már bebizonyosodott,hogy 25-30 ember a PPBnél csalikolt?
MTSNG-ben csinálták?
OK! Tehát akkor semmi gond nincs! Itt Sawwee barátai engem azzal támadnak, hogy én nem voltam hajlandó erről privátban egyeztetni!
Elfogadom Sawwee privátban küldött feltételeit!
A leosztások nem lehetnek 1 évnél régebbiek!
A leosztások olyan emberek leosztásai kell hogy legyenek akik jelenleg aktív tagjai a PPB nek
A leosztások nem 1-2 embertől kell hogy származzanak!
Sawwee kb ezt kérte tőlem privátban 9 órával a fixálás után!
Elfogadom 1K$ a te 100K $ od al szemben!
De ne csinálj magadból szégyent, hogy még ezt is meg akarod változtatni! Egy módosítás nem volt elég?
Ja és komolyan az emberke úgy beszittyózott gyerekfelügyelet közben,hogy 100k-s fogadást kötött????
Nem hiszem el,hogy létezik ilyen sztori.
Szerintem zárhatják a modik a topicot, mert mindenki beszél a semmiről aminek semmi értelme nincs :D
tudom, csak buktar kérdésére próbáltam válaszolni de igazából én sem értem, hogy miért kérdezte.