Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

möster
Válasz naggeri kommentjére
2016. júl. 6. 15:59

Cimszavakban.
Talalka-Mol kúti affér
Papucs és ármány
Csíra előörs
Az ügyvéd halála
Per a benzinpenzert
A birosagon talalkozunk

ezt a részt beékelhetted volna valahová!! ----> "leszámolás kis tokióban"

Csede45
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 6. 16:06

Látom Naggeri,hogy mindenből poént csináltok ami ,nem is gond, de a lényeget fogjátok azért meg...hogy a csoporton belűl csalás folyik...amit végig tagadtak itt

watchtheduck
2016. júl. 6. 16:11

Az nem tudom feltűnt-e már valakinek, de senki, se Bia, se Proxxy, senki nem védte még meg egy szóval sem a jelenlegi vezetők közül Sawwee-t nyilvánosan... :)

differentborder
2016. júl. 6. 16:13

Cimszavakban.
Talalka-Mol kúti affér
Papucs és ármány
Csíra előörs
Az ügyvéd halála
Per a benzinpenzert
A birosagon talalkozunk

Az utolsó lemaradt:
Olcsó humor ezer csapból

naggeri
Válasz differentborder kommentjére
2016. júl. 6. 16:19

Az utolsó lemaradt:
Olcsó humor ezer csapból

ja,hogy te komolyan vetted a storyt, bocs hogy viccet csináltam egy viccből :)

Csede45
Válasz watchtheduck kommentjére
2016. júl. 6. 16:21

Az nem tudom feltűnt-e már valakinek, de senki, se Bia, se Proxxy, senki nem védte még meg egy szóval sem a jelenlegi vezetők közül Sawwee-t nyilvánosan... :)

Szerinted ők nemsárosak??? Ők biztos semmiről nemtudnak...,lehet kiugrottak Szerbiába 1 kis delláért..

balu999
Válasz watchtheduck kommentjére
2016. júl. 6. 16:22

Minek is kellene megvédeniük? Mindenki tudja hogy egy ekkora profitorientált "vállalkozás" teljesen tisztán működik. CSak annyira mint minden másfajta vállalkozás. Nem is értem minek vannak könyvelők akik keresgetik a kiskapukat a max profit eléréséhez. Kicsinálják a backing csoportok az online pokert teljesen! Nagy volt a f@sza Sawwe-nek, de lekókadt hamar!!

naggeri
2016. júl. 6. 16:24

Egyébként hogyha azt nézzük hogy rendelkezik e megosztott handekkel Mekhájn, mint a szavazásból is kiderül valoszinuleg igen, ( jelenleg 33-5 igen nemek aránya, szerintem is rendelkezik) viszont hogy egy fillért nem kap érte az is biztos. Az egész story ugy ahogy van vicces, ha neked nem akkor nincs humorérzéked szerintem. :)

watchtheduck
Válasz balu999 kommentjére
2016. júl. 6. 16:25

Minek is kellene megvédeniük? Mindenki tudja hogy egy ekkora profitorientált "vállalkozás" teljesen tisztán működik. CSak annyira mint minden másfajta vállalkozás. Nem is értem minek vannak könyvelők akik keresgetik a kiskapukat a max profit eléréséhez. Kicsinálják a backing csoportok az online pokert teljesen! Nagy volt a f@sza Sawwe-nek, de lekókadt hamar!!

Maximum egyetértés...

möster
2016. júl. 6. 16:28

Egyébként hogyha azt nézzük hogy rendelkezik e megosztott handekkel Mekhájn, mint a szavazásból is kiderül valoszinuleg igen, ( jelenleg 33-5 igen nemek aránya, szerintem is rendelkezik) viszont hogy egy fillért nem kap érte az is biztos. Az egész story ugy ahogy van vicces, ha neked nem akkor nincs humorérzéked szerintem. :)

ne sírok, mikor lett ez a szavazás kiírva? eskü fel sem tűnt :D :D de óriási!!

Élő ügyfélszolgálat