Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

Fredaster007
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 6. 16:31

87% - 13%?Hmm.. Itt az ideje 100k-ban fogadni :D :D

differentborder
Válasz naggeri kommentjére
2016. júl. 6. 16:32

ja,hogy te komolyan vetted a storyt, bocs hogy viccet csináltam egy viccből :)

Kiegészítettem a viccet, a topikban olvasható tucatnyi gyenge és erőltetett humorizálási próbálkozás miatt. Ehhez hozzá is lehetett szólni :)

Tir-X
Válasz watchtheduck kommentjére
2016. júl. 6. 16:37

Az nem tudom feltűnt-e már valakinek, de senki, se Bia, se Proxxy, senki nem védte még meg egy szóval sem a jelenlegi vezetők közül Sawwee-t nyilvánosan... :)

Ha megvédik, akkor azért savaznád őket. Így, hogy nem tették, így meg azért. Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy nincs igazam! :D

naggeri
Válasz differentborder kommentjére
2016. júl. 6. 16:39

Kiegészítettem a viccet, a tucatnyi gyenge és erőltetett humorizálási próbálkozás miatt. Ehhez hozzá is lehetett szólni :)

Remélem egyszer én is ki tudom egészíteni a te próbálkozásod azzal megpróbálva learatni a babérjaidat ;)

möster
Válasz differentborder kommentjére
2016. júl. 6. 16:40

Kiegészítettem a viccet, a tucatnyi gyenge és erőltetett humorizálási próbálkozás miatt. Ehhez hozzá is lehetett szólni :)

watchtheduck
Válasz Tir-X kommentjére
2016. júl. 6. 16:53

Ha megvédik, akkor azért savaznád őket. Így, hogy nem tették, így meg azért. Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy nincs igazam! :D

Nem savaznám, Sawwee-t sem savaztam, főleg Mac Hine-al szemben nyilvánultam meg kritikusan, de ezt te is tudod, hiszen likeoltad is néhány hsz-em.

Az én álláspontom még mindig az, hogy Sawwee felelőtlenül fogadott, Mac Hine stílusa meg bicskanyitogató. Igazából ha én lennék a bíró akkor 1K-t szednék be Sawwee-tól, mert valamilyen szinten elbukta a fogadást, de leaglább annyira büntetném Mac Hine-t a fenyegetőzés és az alvilági kapcsolataival való példálózás miatt...

Igazából csak azért tűnt fel, hogy a PPB-től nem foglaltak állást a témában, mert Sawwee már nem csapattag és úgy szív (még ha nem is fog fizetni semmit, nyilvánvaló hogy nem tesz jót neki ez) a csapat miatt. Csak kíváncsi lettem volna a véleményükre. Ítélkezni meg nem fogok, én is voltam PBB-s régen és én is osztottam meg mással handet...

differentborder
Válasz naggeri kommentjére
2016. júl. 6. 16:55

Remélem egyszer én is ki tudom egészíteni a te próbálkozásod azzal megpróbálva learatni a babérjaidat ;)

Én csak közvetlenül az arcomba fogadok el hozzáfűznivalót a vicceimhez. Paradicsomot, tojást vagy tortát, főleg ha romlott.

Ja, meg némi ezerjót.

Fredaster007
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 6. 16:56

Mondjuk S-től az hogy a korábbi társait védi dicséretes lenne( alapból) de az hogy ő szív helyettük( bár hülyén fogalmazott, és elhamarkodottan) de az én szememben a ppb-t minősíti le nagyon de nagyon, illetve a mostani vezetőket,hisz az egykori vezető kiállt értük, a mostaniak meg nem állnak ki sem érte sem a csoportért...

balu999
Válasz Fredaster007 kommentjére
2016. júl. 6. 17:02

Mondjuk S-től az hogy a korábbi társait védi dicséretes lenne( alapból) de az hogy ő szív helyettük( bár hülyén fogalmazott, és elhamarkodottan) de az én szememben a ppb-t minősíti le nagyon de nagyon, illetve a mostani vezetőket,hisz az egykori vezető kiállt értük, a mostaniak meg nem állnak ki sem érte sem a csoportért...

Mert tudják hogy igaz MH állítása.

kicsike
Válasz Fredaster007 kommentjére
2016. júl. 6. 17:48

Nem állnak ki mellette, mert a profit az Isten, minden más másodlagos.
Az egyetlen taktikát tudják csinálni: megvárják még leül a story. 1 hónap múlva már a kutya sem emlékszik rá.
Hidd el nagyon sok bányász vár még a PPB csákányára, hogy beálljon rabszolgának. :D

Élő ügyfélszolgálat