Biztos örülnek neki h MacHine cimbinek odaadták a handhistorykat:D
Biztos örülnek neki h MacHine cimbinek odaadták a handhistorykat:D
Ezzel azt hiszem minden korábbi kérdésre választ adtál.
Köszönjük szépen!
Itt is. Ha már belebonyolódtál ebbe akkor ne csak mástól várd el, hanem te is legyél korrekt. Okoskodás egyenlő fekete bizniszek? Költségcsökkentés egyenlő adócsalás? Ne virágnyelven beszélj már...
Azért azt jó látni h vannak az akadémián a talonban ilyen szines egyéniségek mint MacHine, ha Sawee nem izmozik szegényebbek lettünk vna egy ekkora egyéniséggel.
Bocsi de az hogy csalsz és bevallod, vagy csalsz és be se vallod mint ők, hát a tényeken nem sokat változtat.
Azt jó tudni hogy velük ellentétben neked legalább van tököd vállalni hogy mire kellett.( vagyis kellett volna ha feltudod használni)
Ebből egyik fél sem tud jól kijönni. Ha a továbbiakban akarsz pókerezni akkor szerintem most lapíts kicsit még elül a vihar,és akkor hagyd hogy ők is így tolják tovább, vagy légy HERO dobd fel a ps-nek a labdát remélve hogy csinálnak valamit az üggyel, így viszont veszélyeztetve azt hogy játszhatsz e később az oldalon.A döntés egész addig a tiéd még valaki úgy nem gondolja hogy elég ebből, és nem jelenti a ps-nek a csoportot, vagy téged, vagy mindkettőt.
Bár szerintem a csoport könnyebben kibúvna a vádak alól mint te egyedül( a ps-sel szemben).
A PS magyar nyelvű supportja már itt ólálkodna, még szerencse, hogy megszűnt:)
Bocsi de az hogy csalsz és bevallod, vagy csalsz és be se vallod mint ők, hát a tényeken nem sokat változtat.
Azt jó tudni hogy velük ellentétben neked legalább van tököd vállalni hogy mire kellett.( vagyis kellett volna ha feltudod használni)
Ebből egyik fél sem tud jól kijönni. Ha a továbbiakban akarsz pókerezni akkor szerintem most lapíts kicsit még elül a vihar,és akkor hagyd hogy ők is így tolják tovább, vagy légy HERO dobd fel a ps-nek a labdát remélve hogy csinálnak valamit az üggyel, így viszont veszélyeztetve azt hogy játszhatsz e később az oldalon.A döntés egész addig a tiéd még valaki úgy nem gondolja hogy elég ebből, és nem jelenti a ps-nek a csoportot, vagy téged, vagy mindkettőt.
Bár szerintem a csoport könnyebben kibúvna a vádak alól mint te egyedül( a ps-sel szemben).
PS honnan fogja megtudni, hogy en ezt felhasznalom? Tehat erted?
Amúgy fentebb említetted hogy nem tudod felhasználni :D :D De ez a lényegen nem változtat.
Minél tovább van itt ez a fórum annál nagyobb eséllyel jut el a ps-hez.
Bár kár lenne ha bezárnák ennyi ember munkája benne van. Forgatókönyvvé kéne átírni új magyar Reality Sawwee esete Mekhájnnal. Lehetne 2 évados PPB vállalja a forgatási díjakat, a PA-nak tökéletes reklám lenne, ahol a legnagyobbak születnek :D :D Plusz nem veszne 3 napi komment :D