Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

Mac Hine
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 8. 15:43

Biztos örülnek neki h MacHine cimbinek odaadták a handhistorykat:D

Ha nem lett volna a hazudozas a tortenetol tolem soha senki nem tudta volna meg, hogy nekem vannak a HH megosztasos sztoribol leosztasaim. Tovabba azt, hogy kitol van leosztasom, nem fogja megtudni senki.

aggressivepostflopcbet
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. júl. 8. 15:44

Biztos örülnek neki h MacHine cimbinek odaadták a handhistorykat:D

de így a 7 millió hand után azonnal kipörgött neki a $100k-s spin...

Mac Hine
2016. júl. 8. 15:46

Ezzel azt hiszem minden korábbi kérdésre választ adtál.
Köszönjük szépen!

De en nem hazudozok ennyi a kulonbseg! Arra akartam hasznalni amire ok is hasznaljak, az egy masik dolog, hogy nem tudtam, de ez az en bambasagon....

Mac Hine
2016. júl. 8. 15:48

Itt is. Ha már belebonyolódtál ebbe akkor ne csak mástól várd el, hanem te is legyél korrekt. Okoskodás egyenlő fekete bizniszek? Költségcsökkentés egyenlő adócsalás? Ne virágnyelven beszélj már...

Nincsenek fekete bizniszek, es a fogadas nem errol szol! Kaptam egy kerdest valszoltam! Nem hazudok, elmondom, hogy van szelhamoskodas. De ez nem olyan jellegu ami BTK kategoria, ha kiderulne max megbuntetnek 10K$ ra....

WINAMAXDONK
2016. júl. 8. 15:51

Azért azt jó látni h vannak az akadémián a talonban ilyen szines egyéniségek mint MacHine, ha Sawee nem izmozik szegényebbek lettünk vna egy ekkora egyéniséggel.

Fredaster007
2016. júl. 8. 15:54

Bocsi de az hogy csalsz és bevallod, vagy csalsz és be se vallod mint ők, hát a tényeken nem sokat változtat.
Azt jó tudni hogy velük ellentétben neked legalább van tököd vállalni hogy mire kellett.( vagyis kellett volna ha feltudod használni)
Ebből egyik fél sem tud jól kijönni. Ha a továbbiakban akarsz pókerezni akkor szerintem most lapíts kicsit még elül a vihar,és akkor hagyd hogy ők is így tolják tovább, vagy légy HERO dobd fel a ps-nek a labdát remélve hogy csinálnak valamit az üggyel, így viszont veszélyeztetve azt hogy játszhatsz e később az oldalon.A döntés egész addig a tiéd még valaki úgy nem gondolja hogy elég ebből, és nem jelenti a ps-nek a csoportot, vagy téged, vagy mindkettőt.
Bár szerintem a csoport könnyebben kibúvna a vádak alól mint te egyedül( a ps-sel szemben).

VTomi24
2016. júl. 8. 16:25

A PS magyar nyelvű supportja már itt ólálkodna, még szerencse, hogy megszűnt:)

Mac Hine
2016. júl. 8. 16:26

Bocsi de az hogy csalsz és bevallod, vagy csalsz és be se vallod mint ők, hát a tényeken nem sokat változtat.
Azt jó tudni hogy velük ellentétben neked legalább van tököd vállalni hogy mire kellett.( vagyis kellett volna ha feltudod használni)
Ebből egyik fél sem tud jól kijönni. Ha a továbbiakban akarsz pókerezni akkor szerintem most lapíts kicsit még elül a vihar,és akkor hagyd hogy ők is így tolják tovább, vagy légy HERO dobd fel a ps-nek a labdát remélve hogy csinálnak valamit az üggyel, így viszont veszélyeztetve azt hogy játszhatsz e később az oldalon.A döntés egész addig a tiéd még valaki úgy nem gondolja hogy elég ebből, és nem jelenti a ps-nek a csoportot, vagy téged, vagy mindkettőt.
Bár szerintem a csoport könnyebben kibúvna a vádak alól mint te egyedül( a ps-sel szemben).

PS honnan fogja megtudni, hogy en ezt felhasznalom? Tehat erted? Ir nekik valaki, hogy en hasznalom a leosztasokat? En viszont egyertelmuen tudom bizonyitani, hogy a felek kozt el lett cserelve! Amugy meg egy fish vagyok, kibirom ha nem pokerezek....

Fredaster007
2016. júl. 8. 16:32

PS honnan fogja megtudni, hogy en ezt felhasznalom? Tehat erted?

Sok módja van hogy tudomást szerezzen róla. A legkézenfekvőbbet említeném, elég csak egy tilten lévő playa akinek van valami komolyabb sérelme a PPB felé,vagy feléd.
Elszáll az agya, aztán ír pár sort, elvileg a ps-nek minden egyes ilyen visszajelzést ki kell vizsgálnia.

Fredaster007
2016. júl. 8. 16:41

Amúgy fentebb említetted hogy nem tudod felhasználni :D :D De ez a lényegen nem változtat.
Minél tovább van itt ez a fórum annál nagyobb eséllyel jut el a ps-hez.
Bár kár lenne ha bezárnák ennyi ember munkája benne van. Forgatókönyvvé kéne átírni új magyar Reality Sawwee esete Mekhájnnal. Lehetne 2 évados PPB vállalja a forgatási díjakat, a PA-nak tökéletes reklám lenne, ahol a legnagyobbak születnek :D :D Plusz nem veszne 3 napi komment :D

Élő ügyfélszolgálat